Litt output

Fotogleden har vært ikke-eksisterende de siste mnd. Jeg har tatt bilder, men det har vært fordi jeg har følt jeg måtte. Ikke noe glede altså. Men i går! Da merket jeg at det var tilbake igjen. Og nå kan jeg egentlig ikke vente med å løpe ut å knipse mer. Typisk nok er det insektene jeg har lyst å ta bilde av nå, og det går jo mot litt dårlige tider for macrofoto nå. Sommeren er på hell, så nå er det bare å utnytte den siste tiden så godt som mulig. 
Tok litt bilder av Marita i går også, men de får komme i et annet innlegg :)  
Har tenkt litt over hvorfor fotogleden har vært litt borte, og har egentlig ikke kommet frem til noe som helst fornuftig på den fronten. Tror jeg rett og slett bare måtte ha en pause. Skriveglede har det heller ikke vært så mye av. Så har naturlig nok vært ganske stille på bloggen. Men skal prøve å ta tak i den inspirasjonen jeg plutselig har funnet igen nå, og prøve å få ting ut på nettet! 
Den 21.-22. September er det jo også Lure Coursingprøve, så da blir det nok litt hundebilder igjen og. 

Ellers er hverdagene mine ganske ensformige om dagen. For lite søvn, for lite mat, for lite aktivitet. Må komme meg ut. Men er så sykt vanskelig når kroppen ikke har lyst. Vondten er tilbake, og nå begynner jeg nesten å skylde på årstidene altså. Jeg finner ingen annen naturlig forklaring på dette (skal snart til legen igjen)
Sommeren har vært ganske grei sånn sett, ingen smerter utenom når jeg har vært for mye aktiv. Men nå, så fort gradene kryper nedover om natta, så kjenner jeg at beina er der, for å si det sånn. Det resulterer i lite søvn. Noe som igjen fører til at jeg ikke fungerer optimalt gjennom dagen. Noe som igjen fører til at jeg bare sitter her. 
Men hadde en veldig fin helg som fylte på med masse positive ting, så håper denne uka blir litt bedre! Nå er jeg jo allerede ganske godt i gang med å faktisk SKRIVE en blogg. Jeg har planer om å løpe ut å ta bilder straks, og etterpå skal jeg rydde! Planer for dagen altså! :) 

Én kommentar

photocathrine

09.09.2013 kl.18:35

wow, så flotte bilder :) Jeg har slitt med fotoglede i et helt år, men nå er den endelig tilbake :) Hvilket objektiv brukte du på disse bildene?

Skriv en ny kommentar

hits