Lavvotur!

På lørdag kom Caroline og plukka meg opp i sin lille, røde bil. Vi stabla og pressa og styra for å få alt inn i bilen... Ikke bare skulle vi ha med lavvo, sekker og soveposer osv. Men fem hunder skulle også ha plass inni der, i tillegg til oss mennesker. Vi fikk pressa alt inn med et nødsskrik!! 

Så kjørte vi avgårde for å møte Victoria og Øyvind. Etter litt, hva skal jeg si, "omkjøringer", så fant vi frem. Vi lasset på oss sekker, putta på bikkjene kløvene og trasket avgårde mot Torsnes. Etter fem minutter innså Victoria at minnekortet til kameraet hennes ikke var med. Oppgitt er vel stikkordet her! ;) 

Mens vi traska innover gikk vi forbi mange fine steder der man kunne hatt kjempefine photoshoots med bikkjene (og mennesker) men alle andre bare løp fra meg, så jeg ga opp etter å ha tatt et par bilder. Måtte jo løpe etter de andre. 


Photobombing!! 

Caroline var overlesset, for hun hadde nemlig både lavvoen og andre tunge ting i sekken sin.. Så når hun falt om, så måtte hun ha hjelp til å komme seg opp igjen og. Er ikke lett det der altså! Kløna! 
Hjelper kanskje ikke at 6 hunder prøver å "hjelpe" henne heller! :P Vel fremme på "base camp" innså vi at vi MÅTTE ta en dukkert. Vannet så så innbydene ut så Caroline var ikke sein med å få skifta over til bikini! Og vannet var ikke så ille heller! 

Anastasia mener det er best å holde seg på land... Mens Kiwi gjerne tar turen uti! Denali innså i løpet av turen at vann slettes ikke er så ille, men det er best med fotfeste uansett. Men jeg tror nok det kommer seg etter hvert jeg! Benjamin er en skikkelig kløpper til å svømme! :D 

Så var det tid for grilling og spising av pølse og annen medbrakt mat! 

Denali bare: fyr opp grillen a, jeg har pølser å varme!! 

Det dukket også opp et par svaner. Da satt jeg ganske stille å forbannet meg selv over at telezoom'en ikke var med.. -_-
Kveldssola poppa også frem og gjorde kvelden enda mer koselig! :D Jeg og Benjamin hadde fått oss Cola med navnene våre på! :D 

Med kvelden kom også.. Myggen.. Den skulle vise seg å være en pest og en plage.. Ingen hadde husket noe myggspray eller myggspiral, så vi satt å var rimelig møkksure en stund før vi tenkte at det må jo være mye bedre å gå å legge seg i soveposene i lavvoen!! 

Himmelen var kjempefin når vi forsvan inn i lavvoen.. Og noen sov bedre enn andre.. Og det var de firbente.. Oss tobente sleit som pokkern med myggen. I firetiden tror jeg at jeg sovna i 15minutter før jeg bare ga opp og gikk ut å satte meg og så på soloppgangen. Myggen var sinnsyk. Og det var MANGE av dem. Jeg hadde pakka meg godt inn i soveposen, men til ingen nytte. De fant veien inn uansett. Og inni soveposen ble det varm! Sikker på at jeg svetta av meg et par kilo. Men selv om natta var fæl, så kan man ikke klage på den fine morningen. Sola titta frem, fuglene gossa seg og bikkjene var i strålende humør!  

Så, til slutt vil jeg bare si takk for tur til Caroline, Veronica og Øyvind! Tar gjerne flere turer, men da skal jeg pokkern meg ikke sove uten myggnetting!! :O 

4 kommentarer

Elise Johanne

27.05.2013 kl.17:48

sykt sykt SYKT fine bilder! beundrer hvor flink du er!

Tonje Angelika

27.05.2013 kl.17:58

Det så ut som en helt fantastisk tur! Synd med alle myggene da ;)

Elsker når du legger ut bilder fra turene dine. De er så vakre og lar oss lesere bli med på turen! :)

Marte og Sharko

28.05.2013 kl.08:13

FY fader!!! For noen fantastiske bilder!! :D

Linda Svendsen

28.05.2013 kl.22:55

Hørtes ut som en herlig tur om man ser bort ifra myggen vertfall :D Og foor noen bilder, fantastisk :D

Skriv en ny kommentar

hits