Dogs4All 2012

Da er helga overstått. Og FOR en helg! :D Har kost meg like mye i år som i fjor! 
Det er så herlig å se at så mange mennesker tar turen for å vise frem, konkurrere, lære mer og ikke minst SE på hund! Jeg har jo tusslet rundt med kameraet mitt og tatt bilder fra Hundesport og fått med meg det meste D4A har å by på!

Det som stadig imponerer meg er alle de blide menneskene som står ved rasestandsene og gladelig forteller om sin rase. Dette er virkelig en gylden mulighet for alle som er interessert i hund å kunne lære meg om de forskjellige rasene. Og ikke minst kunne SE rasen med egne øyne!(og ta på)  :) Tommel opp til de som hadde stand i år! 

Det er også en fornøyelse og gå rundt i ringene å se på de forskjellige rasene som stilles ut. Koselig når folk smiler ekstra stort når jeg tar bilder av hundene deres:) Og å kunne få med seg BIS på slutten er alltid like morsomt! :D Det er jo tross alt Norges vinnerutstilling! :D Og uten alle de folka som stiller opp med hunder som skal stilles ut hadde dogs4all vært et stusselig arrangement. 

En annen ting jeg virkelig vil rose D4A for er fokuset på barn og hund! Både juniorhandlere og diverse konkurranser der barn og hund er i fokus! Virkelig flott å se! Det er jo tross alt de som skal føre hundenorge videre. :)  

Ellers er det gøy med hundesportene man kan få oppleve! Alt fra LP, agility til weightpull og flyball! Det er morsomt å kunne få med seg! :D Dogs4All er virkelig hund for alle!  


5 kommentarer

Nanna

26.11.2012 kl.18:52

Fine bilder!

Bera

26.11.2012 kl.22:35

Så fine!! Italieneren(?) med apportbukk<3

Susanne Håheim

26.11.2012 kl.23:02

Kjempefine bilder! Neste år SKAL eg dit!:)

Kristin

27.11.2012 kl.10:34

Så flotte bilder! Jeg jobbet på Dogs4All for andre år på rad, veldig gøy! :)

Winnie og Noma

27.11.2012 kl.17:07

Flotte bilder! :)

Skriv en ny kommentar

hits