Denali tok HMT...

Og besto!! Såklart ;) Flinke ulven. 
HMT (Hundmedborgartestet) er en test for å se om en hund er en god medborger i samfunnet. 
Der både hilsing pent, godta folk rundt seg, innkalling, rare lyder/forstyrrelser osv blir påført. Ikke noe hokus pokus, men dagligdagse ting hunden skal tåle for å være en god medborger! :) 

Den dagen hadde jeg vært på fotooppdrag, så AM hadde tatt henne med til frognerparken i 13-tiden for å først delta på bruktmarkedet. Så før jeg kom hadde Denali stått under et tre, jeg kom dit i femtiden og da var ikke Denali så fornøyd lengre. Var jo dritkjedelig å stå der, så hun var riiiimelig stressa. Vurderte å bare droppe hele testen.. Men etter at jeg gikk en kort liten tur for at hun skulle få gå av seg litt så gikk det litt bedre. Mens vi venta på at det skulle bli vår tur lå hun å sov med hodet i fanget mitt, så da tenkte jeg at vi like godt kunne prøve. Og jaggu ble vi ikke en av fire stk som besto av 9 påmeldte:)
Denali gikk å snuste i bakken HELE tiden og gadd ikke gi meg oppmerksomhet at all nesten. Hadde vært en tispe med løpetid der, og alle andre hunder hadde tisset all over the place der, så var MYE kult å lukte på! Pluss stresset, så jeg forventa NADA av henne.. 

Her er en liten sammensetning av noe av det vi gjorde:)   Sjekk innkallinga! haha, NJOOOOM, løpe for langt, bråsnu og på plass! haha

Én kommentar

klois

03.07.2012 kl.01:04

Flinke :)

Skriv en ny kommentar

hits