Update om ulven!

DusteUlven ble jo "frisk" igjen noen timer etter å ha vært hos dyrlegen. Hoppa rundt som en gaselle, kasta rundt på baller og stirra på meg fordi hun KJEDA seg. Jeg tar dog ingen sjanser, og hun skal HVILE fremover til jeg føler meg trygg nok på at hun ikke plutselig kollapser igjen. 
Fikk tak i Back on Track dekken i går (takk til Anne Marit!) som hun nå går med etter tur og om vi skal ned i byen osv. Ser jo JÆVLIG smart ut å gå rundt med husky i dekken, får noen rare blikk, men fuck de! Ulven min skal bli frisk! Og jeg tror faktisk hun liker å ha det på. :)

Jeg håper håper håper hun bare var støl, er jo mye som tyder på det. Men man kan jo aldri vite, derfor chiller vi litt ekstra fremover. (Selv om ulven mener noe annet..)  

3 kommentarer

Marte og Kira

02.06.2012 kl.12:31

Puh, bra at hun kom til hektene igjen! Better to be safe than sorry sier jeg, drit i de som stirrer rart og bare ha på dekken så lenge hun holder seg i form ^_^

Tine

02.06.2012 kl.14:34

Sender deg tøye/massasjeøvelser i kveld en gang, så kan hun få ekstra pleie for å slippe å bli så støl som sist :) Vil vi ikke ha noe av! TulleNali som skremte alle!

hundene i mitt liv

02.06.2012 kl.17:13

Krysser fingrene for at det får finfint da :) haha, er ikke bare bare å gå med påkledd trekkhund nei... been there, done that!

Skriv en ny kommentar

hits