Ulven min... du har jo lovet meg mange år!

Og du må faen meg holde det! 

Våknet opp i dag til at Denali ikke klarte å reise seg. Jeg fikk mildt sagt hjertet i halsen og prøvde å lokke med beste evne til å få henne å reise seg. Tårene rant og jeg ble mer og mer fortvila i stemmen. Jeg prøde å reise henne opp, men da bare hylte hun. Bakbeina ville ikke samarbeide. Hun klarte ikke å få de opp... Anne Marit hentet et kjøttstykke, og Denali prøvde fortvila å komme seg opp for å få det. Etter mye prøving klarte hun å karre seg opp og stubbet avgårde. Tydelig stiv bak. Etter litt gåing ble det bedre, men hver gang hun la seg eller satt, så kom hun seg ikke opp igjen.. 
Dyrlegen ble ringt, og vi hastet avgårde. Hun klarte etter hvert å gå tinærmet normalt. Vel hos legen ble hun undersøkt nøye. Vet. mente det var muskulært, fikk smertestillende og vi tok blodprøver som vi får svar på i morgen. 

Nå krysses alle fingre her! Er så jævlig rart at noe sånt kan komme over natta. Håper og tror det bare er stølhet... Men jeg kan jo ikke hjelpe for å bli jævlig bekymra og redd med tanke på historien til kullsøsken og pappaen til Denali... :(
Dumme ulven har jo lovet meg mange mange år! Kan ikke bli syk!! 

<3

 

9 kommentarer

✿ Sheltiedagboka ✿

31.05.2012 kl.16:39

Noo! Masse god bedring til ulven, vi krysser fingrer og poter for at det ikke er noe verre enn litt stølhet!

Eva-Lena

31.05.2012 kl.16:59

Her krysser vi alt vi kan!!

Ingrid

31.05.2012 kl.17:03

Krysser både poter, labber og alt som er! <3

Tine

31.05.2012 kl.17:11

Farlinali blir fin igjen..! Det MÅ hun jo bli!

HanneN

31.05.2012 kl.17:19

Hun MÅ bli helt fin igjen...! <3

Clickerdog-alt om hund.

31.05.2012 kl.18:27

Ojda, dette er ikke bra. Krysser alt jeg har for at hun ikke er alvorlig syk. De andre søskenene som fikk sykdommen, kom det jo gradvis på. Uten at jeg kan så fryktelig mye om sykdommen, så håper og tror jeg det er noe annet som feiler henne, siden det kom rett over natta... Masse god bedring og lykkeønskninger herfra!

klois

31.05.2012 kl.22:31

E vaffal mye piggare nå :) Squekee-ballen blei vaffal tatt godt i mot :)

Marte og Kira

01.06.2012 kl.12:03

Uff for en ekkel oppevelse! Krysser fingerene for at det bare er muskulært! God bedring til denali <3

Nina

02.06.2012 kl.14:26

Min hund var slik en morgen, fikk helt panikk, og trodde han holdt på å dø. Kom seg ikke opp, og jeg måtte hjelpe ham med all min kraft. Stiv som en stokk fikk jeg ham ut så han fikk gjort fra seg, og resten av dagen var han låst til madrassen sin, orket eller klarte nesten ikke komme opp. Det viste seg at han nok bare var EKSTREMT støl, etter å ha klatret i bratte skrenter i skogen dagen før. Han hadde sikkert brukt muskler han sjeldent brukte før. Dyrlegen sa og at det nok bare var stølhet, og at vi skulle se det an. Dagen etter var han så god som ny. Men ekkel ekkel opplevelse, og det virket så utrolig alvorlig. Så håper det er det samme med Denali! Det ser ofte myyye verre ute enn det er.

Skriv en ny kommentar

hits