Denali er plutselig blitt to år..

Og jeg aner ikke hvor tiden har blitt av. Føles som om det var i går jeg henta hjem verdens fineste valp. 
Jeg kunne laget verdens lengste blogg om deg, Denali. Men jeg må nok begrense meg litt. Jeg har så sykt mange bilder, så alle kan jo ikke få plass. Men jeg har valgt ut noen få (haha) som jeg legger ut nå. To år av livet ditt med meg. Du er verdens beste <3 

Dette var synes som møtte meg når jeg dro for å se på henne første gangen. Liten, tykk blubbe. Jeg ble forelska ved første blikk!! Aldri før hadde jeg følt den connectionen med noen eller noe før. Det var rett og slett meant to be! Og vi var sammensveiset fra første stund. Den rare lille kroppen var full av nysgerrighet, og utforsket ALT. Selv om ting til tider var skummelt, så kom vi oss gjennom det, sammen. Sove er vel favorittaktiviteten din. Hvor som helst, når som helst. Helst opp ned. <3Du har omgitt deg med flinke læremestere helt siden dag en. Dette har nok vært med på å gjøre deg til den flotte og flinke hunden du er i dag. 

Blikket ditt kan nok smelte hvem som helst. Og ser du noe interessant kan du stå der å stirre og tenke til du finner ut hva det er du ser på. NYDELIG er du! Du ble fort trygg på omverden. Så å klartre på ting og utforske nye steder er ikke noe du sier nei til! TRENING! Som du elsker det! Du er alltid klar for nye triks og elsker å bruke hjernen din på å finne ut hva det er jeg vil du skal gjøre. Smarteste og flinkeste hunden jeg noen gang har møtt på. Du kan ting FØR jeg har lært deg det du. Noen ganger lurer jeg på om du kan lese tanker... 

Verdes peneste hund er du også. Kroppen din er perfekt, og alt passer akkurat som det skal. Du mobbes kanskje for å være litt feit, men ikke hør på det. DU er PERFEKT<3Noe du likte fra dag en, var spor. Det å bruke nesa er du seriøst så god på at jeg blir sur på meg selv for at jeg ikke får gått mer spor med deg. Du ELSKER det jo. Jeg ser hvor mye du lyser opp og setter avgårde når du får ferten av noe. Nesa di er en mester, og du finner alltid det du leter etter. Om det så er spor etter mennesker, eller tennisballer i bunnen av sekker til fremmede mennesker. <3Lille tiggedyret mitt. Håper du ALDRI slutter <3Du har skaffet både deg selv OG meg nye venner. Venner jeg håper vi kan ha livet ut. Hører dere det, Johanne og Devin?! 


Du har trekt hjem juletreet på en gammel slede. Den jula var perfekt!


 Du har dritkule søsken og like kule eiere, som også har blitt en fin og sammensveiset gjeng! 

Jeg vet at du vet. Jeg ser det i øynene dine. Du bryr deg. Jeg vet du elsker meg, og du vet jeg elsker deg. Det båndet vi har er så sterkt. Verdens beste er du. 

Du stiller opp på det meste. Fotografering, filming, demonstrasjoner... You name it! 

TENNISBALL!!! <3 <3 <3 Tulledyret mitt <3

Nevnte jeg tennisball? 

Du og Devin<3 Hvem hadde trodd at dere skulle bli bestevenner? 

<3 

Jeg tror ikke jeg vet om en annen hund som har så mange venner som du har. I alle former og farger. Store og små. Du er snill med alle du, og alle liker deg. Flinke ulven min <3Når vi hadde Spinni her, viste du meg en helt annen side ved deg selv. Jeg ble så imponert jeg, Denali. Snille, gode ulven. Du passet på og tok deg av bebisen som om du var født til å gjøre dette. Du er knappe to år, og har egenskapene til en godt voksen hund. Det er ikke hvem som helst som lar små valper ligge å snorke mellom labbene sine, som tåler at den biter deg i halen, tråkker på deg og prøver å stjele maten din. Du løfter ikke på leppa engang. Du er så rolig og kontrollert i alt du gjør! Jeg skjønner ikke hvordan du har blitt sånn, men fy faen så bra du er! <3Gratulerer med dagen din, ulven min <3 
Håper du aldri aldri dør!  
8 kommentarer

Jojoo

15.05.2012 kl.14:49

Vi hører!

Og haha jeg hadde glemt det solbrillebildet! Gratulerer masse med dagen, verdens fineste ulv!! <3<3<3<3<3

'NONSTOPELI.

15.05.2012 kl.18:16

Thnåå!! Vakker hund. Og for noen flotte bilder!

HanneN

15.05.2012 kl.18:33

Gratulerer med dagen ulven!<3 Vi er superglade for å ha truffet deg og Mana er HELDIG som har en så fin tante som kan lære henne om verden!

Tine

15.05.2012 kl.19:40

-grinelitt-

Lisa Marie

15.05.2012 kl.21:06

Så koselig ! =D Heldig du har vært ! Romeo er så vill hund han til tider at jeg blir gal. Men han er 10mnd om 5 dager så kanskje det er aldern, I HOPE ! :) Gratulerer så mye med dagen til ulven ihvertfall :) Kjempe fine bilder og søt tekst :) Fine gutten !

✿ Sheltiedagboka ✿

15.05.2012 kl.22:27

=D

Såå mange fantastiske bilder av en helt utrolig hund! =D

Nanna

16.05.2012 kl.13:37

Koselig innlegg til en vakker hund. Gratulerer med dagen :)

Salo

16.05.2012 kl.17:11

Fineste Ulven!! <3

Skriv en ny kommentar

hits