Brumunddal?

Jeg og Denali pakka sekken i går og stakk til Brumunddal! Så nå sitter jeg her da, i "dala" som de sier!


Denali klar for avgang!

Vi ble henta på togstasjonen av sparktaxi. Skikkelig kult!! MEN!! Brumunddal har faktisk bystatus! Det er noe ikke alle plasser kan skryte på seg! Her er det også nesten 10 000 innbyggere! Ikke dårlig bare det altså! 

Litt "fun-facts" om Brumunddalen:

-Brumunddal stasjon ligger på 134 moh.
-Gaute Ormåsen er fra Brumunddalen. (oooouuuh;))


 

 

Jah.. Det var det jeg egentlig fant ut, men for noen spennende ting det er da dere!! 

Også bor Eline og Elias her da. Det er heller ikke dårlig! For da kan jeg jo komme på besøk, og det synes Denali er ganske stas, for hun er nemlig litt hemmelig forelska i Elias! Og Elias legger ikke sjul på at han eeeelsker Denali!! Elias er en Whippet. Han er slank, muskuløs og en staselig kar. Ikke rart Denali er forelska. Flaks at Denali ikke har løpetid, eller hadde det nok fort blitt "Whiskyvalper". Og DET skal vi ikke ha noe av! Selv om det sikkkert hadde blitt en nydelig blanding.

Elias er sur fordi Denali er teit.. Denali lar han ikke jokke på henne.. buhu liksom!

Grunnen til at jeg sitter her å skriver nå, er fordi Eline er på jobb, og jeg er tross alt i Brumunddal. Så når man da har gått tur med bikkjene, hva annet er det da å finne på? 


trekkdyra på tur!

Så forresten film på tv3 i går. Jeg vurderer nå sterkt å bli oversetter.. De klarte å oversette "great, a dancewich" til "hurra, en danseheks" .... Var maaaasse andre feil også. Helt latterlig!!

Nå har Elias lagt seg mellom beina mine og varmer meg. Digg!! Jeg skal prøve å finne på noe gøy.

Vi hørs!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits