Aske

Det snør ikke snø. Det er Aske. Og jeg er tilbake. 

Gleder meg nå til å finne ut mer av den finfine "diagnosen" jeg har fått fra legen. Oh yes. Når man har hatt vondt i hodet så lenge at man ikke husker sist man IKKE hadde vond i hodet, så vet man at noe er galt. I kveld toppet det seg imidlertidig.. Smertestillende funker ikke, hodet sprenges snart. Føttene dovner vekk, og armene mine gjør vondt. Jeg skal sove snart. Hadde det ikke vært for at hodet mitt surrer inni også, så hadde jeg sovet for lenge siden. Håper legen finner ut av ting, så jeg kan få noe som hjelper på smertene.
Konstant vondt i leddene, konstant vondt i musklene. Vondt å puste, vondt å tenke. I morges våkna jeg opp til at foten min var dovnet vekk. Prøvde å reise meg, men foten forsvant bare under meg. Jeg fikk faen ikke liv i den heller. Trodde et øyeblikk jeg var blitt lam i foten. Men plutselig våkna den, og jeg glemte egentlig alt. 
Men dette er et smertehelvette uten like. Jeg velger bare å kalle det ulvesyken. For det høres så sykt mye bedre ut enn det legen kaller det. 

Har vært på koselig besøk i dag da. Sånt setter man faktisk pris på.
Jeg har faktisk ufattelig bra folk rundt meg. Som støtter meg, gir meg råd og generelt bare tar meg inn. Og det har det virkelig ikke vært mangel på i det siste. Ufattelig takknemlig for det<3   Og det er rart hvor mye en klem og ett ekte blikk kan gjøre. DET vil jeg ha på resept! 


Nå er jeg igjen utenfor og ser inn. Det er bare et spørsmål om tid. 

2 kommentarer

klois

26.12.2011 kl.12:54

*toos*

hundene i mitt liv

26.12.2011 kl.17:28

Uff, slitsomt med slike smerter :/ krysser fingrer, tær og poter på at legen finner noe ut for deg!

Skriv en ny kommentar

hits