Verdens flinkeste ulv!

DET har nemlig jeg! 

Aldri har jeg møtt en så tålmodig og flink hund. Selv med bittesmå Dverg Pinchere som står å gneldrer henne i øra. 
De to her er egentlig veldig skeptiske til store hunder, men Denali bare legger seg ned, og lar de oppsøke henne. Og hun er så forsiktig og flink at jeg smelter! ELSKER det dyret der!! <3 

6 kommentarer

emmacockeren

07.12.2011 kl.00:34

Tenk på det! Ein husky som ikkje virker. Hu kan ikkje trekka og hu gidde ikkje jakta. Men hu brukes som terapihund og hu velge sjøl å gjer alt hu kan for å hjelpa utrygge hundar å føla seg tryggare. Også eg som på søndag fekk beskjed om at huskyar og malamuter e "klatrande" hundar som plutselig kan finna på å angripa deg og å utfordra deg og som du må ver litt hard med og någen ganger slå til og / eller legga i bakken for å nå igjennom til de at de SKAL!! lya. Hm!! E' det rart at eg klør meg i håve og ende opp med å ikkje veda ka eg skal tru??

Eg har forstått det slik at du vett litt om husky. E' det riktig at sånn isblå øyefarge hos alaska husky henge samen med ett gen som bidrar til å skapa "dårlige familiehunder"?? Hm! Kom kanskje fail ud det her, menmen. :-/

Denali

07.12.2011 kl.00:49

emmacockeren: hehe, flinkeulven min altså!

Kommer vel litt ann på hva slags huskyer du møter på. Malamuter er vel litt mer strie enn en Alaskan Husky.. samme med siberian... Jeg har ikke så stor kjennskap til dem, men de jeg har møtt har vært litt striere enn en Alaskan husky.

hehe, jeg tror nok det blåøyegreia er bare bullshit! Tilfeldigheter kanskje? Men de blåøyde jeg har møtt er superfine hunder som har det kjempebra i familien sin.

De SER jo litt mer gærne ut, så kanskje folk reagerer på det?

hundene i mitt liv

07.12.2011 kl.02:46

Så utrolig herlig å se på! Kult at den ene som jeg tipper er eldst(?) står å bjeffer på den andre, men den bryr seg ikke og bare nærmest prøver seg på Denali ^^ Awesome!

Måten Denali beveger seg på er så utrolig lik Lexie, sykt stilig!

✿ Sheltiedagboka ✿

07.12.2011 kl.10:03

Åh så flink hun er! Hun burde bli terapihund for andre usikre hunder! :P Sææ morsomt når hun la seg ned og begge begynte å klarte... Hehe,.

Denali

07.12.2011 kl.10:37

Sheltiedagboka : Hehe, jaa! hun er så tålmodig. Selv om de står å hyler henne i øret:P Jeg hadde blitt gærn til slutt liksom :P

PhsykoCupcake

07.12.2011 kl.16:05

Flink hun er :D

Pene Smulen og Smurfen :D

Skriv en ny kommentar

hits