Dogs4All er over..

Og jeg er SLITEN. Har vært en fantastisk fin helg! Møtt VELDIG mange veldig fine mennesker! Teselskap på Eidsvoll var ikke dumt. Både jeg og Denali er veldig veldig fornøyde med helgen. 

Det har vært utrolig morsomt å gå rundt på Dogs4All og dokumentere alt som foregår. Observere søte, fine, rare, styggfine og herlige hunder. Og rare eiere, ikke minst! Merker at jeg ikke er noe utstillingsmenneske! 
Det som imponerte meg mest med hele Dogs4All var den lille Franske Bulldogen som gikk LP. Jeg satt med tårer i øynene fordi jeg synes den var så SINNSYKT flink!  

Jeg er utrolig glad for at NKK ville ha meg som fotograf. Det føles utrolig bra å faktisk ha jobbet mot noe, og blitt TILBUDT jobber, og nådd målet! Nå må jeg bare forbli her! 

I morgen blir det mere jobb, med å redigere nesten 3000!!! bilder fra helga! Pluss at jeg også har filmet en del, så jeg har nok å gjøre framover! :) 

Håper alle har kost seg like mye som jeg gjorde i helga! 

 

3 kommentarer

27.11.2011 kl.23:34

aw se den vovsen a, kjempefin:)

Elise,Nikita & Lukas

28.11.2011 kl.12:59

Såå bra du hadde det gøy da :)

Gleder meg til å se flere bilder :D

hundene i mitt liv

28.11.2011 kl.14:09

hahaha, utstillingsmenneske ja, ser det for meg Cilje ;) Den akitaen var nydelig, så du den grå tigra som lå på gulvet ved siden av? :o den var helt nydelig!

Skriv en ny kommentar

hits