Lure coursing!

Ble som sagt med Tone på Lure Coursing i Trøgstad i dag. Kjempegøy! Synd at været var så vanskelig, så var IKKE lett å ta bilder. Tykk tåke og ganske mørke forhold. Og når du da i tillegg skal ta bilde av bikkjer som løper SYKT fort, så er det plutselig litt vanskelig. Så fikk satt fotoskillsa mine på prøve i dag! 
Det gøyeste var de store hundene. De får så sykt høy fart og ser ut som ville hester som kommer mot deg. Jeg satt jo mitt i løypa og ble jo nesten løpt ned. Men gøy, DET var det! 
Jeg be forelsket i Greyhoundene. Og Borzoiene!! Og spesielt Stina da. Hun er faen meg en rar hund! Men ekstremt morsom! :D Så her kommer noen løpebilder! Gleder meg til neste sesong begynner. Skal fotfølge Tone fremover for å ta kule bikkjebilder! :D 4 kommentarer

Caroline H

13.11.2011 kl.23:06

Så fine bilder du tok, til tross for elendig vær idag! Digget det bildet av min whippet Anastasia(øverste bildet), kjempe fint! :)

Denali

13.11.2011 kl.23:20

Caroline H: Så gøy at du liker bildene! :D Får prøve å få litt bedre bilder neste gang jeg sniker meg med! :) Håpe på litt bedre vær!

14.11.2011 kl.00:50

Du har tatt bildet av en løpende sky av hår.. =D

Denali

14.11.2011 kl.14:18

Anonym: Selv om jeg skjønner hvem dere er :P

Skriv en ny kommentar

hits