Blogge blogge blogge

Jeg har ikke tid! Men joda.. Kommer masse bilder og FILM i morgen! Er bare å glede seg nå altså. 
Har nesten ikke vært hjemme i dag, så null tid til verken redigering eller blogging. Nå ligger jeg i sengen, akkurat redigert ferdig en film og laster den nå opp på youtube.

Dagen i dag har jeg viet til skogstur, trening, shopping og spising. Det tar på skal jeg si dere! Kjøpte meg nye treningssko og shorts. Må jo ta seg bra ut på Elixia også ;) høhø.


(nei, jeg gidder ikke snu bildet:P skal se om jeg får Johanne til å ta litt kulere bilde av treningsoutfitten min:P) 

 Så i dag klarte Iselin å lure meg med på Budokon.. And i quote: Budokon  ? "Veien til en spirituell kriger" . En fusjon mellom kampsoprt og yoga. Budokon gjør deg smidigere, raskere, mer balansert , fleksibel og kraftfull."
VEL, kan vel ikke si at jeg synes det var så sinnsykt kult. Men vi kom oss gjennom det. Men jeg liker å faktisk TRENE, ikke sitte å puste. Selv om det sikkert har kjempemye for seg! Men det blir for sløvt for min del.  Så etter timen så stakk Iselin og Trude hjem, og jeg ble igjen og tok litt styrketrening. DIIIIGGGGG!! 

I morgen er det igjen duket for stand-up. Men jeg og Iselin har planer om å få sneket inn litt trening før det. Kan ikke sluntre unna! Er man treningsjunky så er man treningsjunky!  

Men joda. Vi var også på skogstur med Johanne og Devin i dag. Møtte på mye rart, alt fra hakkespetter til funksjonshemmede ender. Møtte også på usedvanlig mye hunder. Men det som er så digg er at alle hundene vi møter er stabile og trygge hunder. Møtte blandt annet på en Greyhound som jeg ble helt forelsket i. Han løp løs og storkoste seg. Denali fant skikkelig tonen med han! VIL HAAA!! 

Nå er det tid for søvn. Skal prøve å få blogget når jeg står opp i morgen. 


Fordi atte nå, nå føler jeg meg litt sånn som denne traktoren her: 
Helt skadeskutt og bikket over på siden. Lolz! :p 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits