Hva gir mening for meg?

Våkne opp og lure på hvor turen går i dag. Prøve å finne nye plasser, utforske nye steder. Finne en ny del av skogen man aldri har vært før. Dra til sjøen og finne den holmen eller det skjæret som ingen har sett før. Den perfekte plassen for bikkjene å løpe løse. Den perfekte plassen å ta de beste bildene på. Nye bilder, noe ingen har sett før. Konstant jakt på det ukjente. Konstant jakt på det bildet som ingen har tenkt på å ta. Det øyeblikket i historien som ingen andre så.

Stedet hvor bikkjene kan løpe frie. Utforske, hoppe, leke og kose seg. Der ingen roper ting etter deg som ødelegger resten av dagen. Der det ikke finnes noen andre mennesker. Der man er helt alene og kan nyte naturen. Du, bikkja og kameraet. 

Deler man dette med gode venner blir ting straks bedre. Har man med flere bikkjer blir ting straks hyggeligere. Følelsen av å se hunder som leker sammen, løper sammen, snuser sammen og bare nyter turen sammen.. Den er priceless. Dele opplevelsene.

Dager som er fylt med sol, blå himmel og lukten av natur. Tenk å kunne bo midt i byen men fortsatt ha naturen på ALLE kanter rundt seg. Ha en skog på den ene siden, og sjøen på den andre. Så stort at man aldri trenger å møte på folk. Trenger ikke snegle seg fram for å kunne gå der. Ikke kjøre slalom mellom mennesker på stien. Bare være helt alene, i stillheten. 

For å kunne oppleve stillheten best mulig, må man ha noe å sammenligne med. Bor man i byen er dette enkelet, i byen er det støy. For å komme vekk fra den hopper man på trikken, t-banen eller bussen i en halvtime og man er alene. Man kan sitte alene i skogen, se ned på byen. Byen som er fullt av mennesker, biler og bråk. Den byen man elsker å bo i, men som man også elsker å komme ut av. Ta en pause fra. Skogen/byen. Det er to ytterpunkter. Og det er sånn man aller best kan nyte begge deler. Det er deilig å komme seg vekk fra byen, men samtidig så er det deilig å se menneskene i gatene som baner seg vei for å komme seg videre. 

Det å flytte til Oslo har forandret meg. Jeg elsker å bo her. Jeg elsker menneskene som bor her. Jeg elsker at naturen bare er et steinkast unna. Jeg elsker bråket fra trikken. Jeg elsker stillheten i skogen.

Her har jeg ALT jeg trenger. Mennesker. Hunder. Foto. Natur. Byen. 

Oslove <3 


7 kommentarer

bikerboy

21.09.2011 kl.14:08

Høres ut som Bergen ;) Bortsett fra at der slipper vi trikk for å komme oss i skauen.

http://www.youtube.com/watch?v=V2dTmZEl6m4

Jojoo

21.09.2011 kl.15:00

Haha jeg er født og oppvokst i Bergen og kan slå bein under det utsagnet med EN gang, Oslo er IKKE som Bergen!

<3 Oslo <3

bikerboy

21.09.2011 kl.15:30

Jeg sier ikke at Bergen er som Oslo. Men at beskrivelsen over stemmer ganske fint med Bergen.

Men Bergen er jo bare en landsby og ikke noe ordentlig by som oslo :(

caninecorner

21.09.2011 kl.15:59

Hehe, her er nok jeg og deg helt forskjellige XD haha

Jeg synes Asker er sentralt nok, i hvert fall her hvor leiligheten er! XD Lenger mot semsvannet der det er lengre vei til naboene, men samtidig nært nok til sentrum (for meg), er derimot supert. Eller kanskje i Lier *sukk*

Hadde aldri taklet å bo i Oslo XD heheheh. Synes det er ille nok å ta fulllt tog/trikk til og fra skolen, om ikke jeg skal være rundt så mye folk enda mer XD

Denali

21.09.2011 kl.23:15

bikerboy: BÆÆÆÆRGEN er greit å besøke. Jeg bodde der en sommer, og da var jeg ferdig med Bergen. Men kunne godt tenkt meg å dra dit nå, kun for å ta bilder. :p Og for å besøke deg da ;)

Denali

21.09.2011 kl.23:16

Jojoo: hehe, godt du tar ansvar for å fortelle folk om hvor bra Oslo er!! Oslo is the shit!

Denali

21.09.2011 kl.23:18

caninecorner: Man blir vant til det. Men den derre smaken er jo todelt! hehe. Jeg tenkte før at jeg ALDRI skulle bo i Oslo, der tok jeg feil! OG det er jeg glad for! :D

Det er så digg å bare kunne hoppe på en trikk og sitte på den helt inn i skogen så å si. Bor man steder som Asker og slike steder er det MYE vanskeligere å komme seg ut i skogen, om man da ikke BOR i skogen. Men her kan jeg velge og vrake i skog, sjø og parker. Det er ALLTID et nytt sted å dra, uten mennesker. <3

Skriv en ny kommentar

hits