En ny hund!

Nå må jeg meddele fantastiske nyheter! Denali har blitt en komplett og velfungerende hund! Jeg er i himmelen! 

Dette ble bekreftet etter dagens tur i parken. I stensparken her ved meg er det ALLTID hunder. I løpet av en runde på 15 min så møtte vi på godt over 20 bikkjer. Både løse og i bånd. Og parken er stor så det var langt ifra alle på en gang, noen møtte vi bare en og en osv. Denali gikk i bånd et stykke. I bånd gikk hun perfekt, snuste i grøfta og var ROLIG når det passerte hunder. Vi kunne til og med gå med slakt bånd forbi løse, lekende hunder. Altså, dette har ALDRI skjedd før. Alt dette, har kommet bare ved hjelp av TID. Hun har blitt voksen, rett og slett. Hun har ikke det samme behovet lengre, og kan nå lett gå forbi hunder uten å hilse. 

Hun hilset på noen hunder, og var da rolig og behersket. Flink hund! Jeg sto bare der å måpte. Smilte BREDT når vi gikk videre og stappa masse godbiter inn i trynet hennes. <3 Flinke hunden min!  <3 

Hun kan også være løs uuuuuten noen problemer. Innkalling er null stress. TIL OG MED med andre hunder til stede. Hun snur og kommer til meg. Hun stikker ikke langt avgårde og er generelt bare digg å ha med å gjøre. Jeg ELSKET den korte turen vi var på nå. Det er så ufattelig digg å gå tur når ALT bare er som det skal være. Jeg er avslappet på tur, og Denali er avslappet på tur. HEEERLIIIIG!! Hun er seriøst verdens beste FarliNali! Og jeg hadde ikke byttet henne ut for noe i verden! 

3 kommentarer

Lisa Marie

15.09.2011 kl.17:33

Så bra da=D

Ayla Kristine

15.09.2011 kl.19:05

kjempebra! :)

X Photo

15.09.2011 kl.20:04

Så gøy å høre! :-D Kjempe bra at Denali var så flink i perken :-D

Skriv en ny kommentar

hits