Søvn...

Not so much. 
To netter på rad har jeg prøvd de jævla sovepillene, de funker ikke. Punktum.

I natt har jeg ikke akkurat sovet. Jeg har fantasert om bikkjer og vampyrer. Hysjet på dem og sendt de ut døra. Jeg misstenker true blood for å fucke med hodet mitt. Når klokka var seks i morrest ga jeg opp. Lå å stirra litt i veggen før jeg endelig sto opp i nitiden. Nå ser jeg mer true blood, har satt på to vaskemaskiner med klær, skal sette på to til. Så skal vi i skogen med Johanne og Devin, ber til gud om at løpetiden er over og vi kan kose oss på tur.
Senere blir det filmkveld og så forhåpentligvis SØVN i natt. Får løpe noen ekstra runder i skogen så jeg blir ekstra sliten. 

Noe annet som bekymrer meg er magen min, den gjør noe så inn i helvetes vondt, får ta det opp med legen neste uke. Skjer mye rart for tiden, men det er vel ikke annet å forvente. Bekymringssmerter tenker jeg. 

Got to get my shit together.  

3 kommentarer

klois

12.09.2011 kl.11:34

Told u so! ;p

Pia & Euro

12.09.2011 kl.17:44

Å gud, ikke si det er imovane eller zopiklone du leker med? Jeg blir regelrett helsprø av de, og gjør absolutt alt annet enn å sovne...!

Æsj, skjønner hvordan du har det, og ikke minst at det suger. Kom deg på en koselig skogstur, og nyt den masse :-)

Denali

12.09.2011 kl.17:54

Pia & Euro: Zopiklone i think... Haha, forklarer jo hvorfor jeg surrer om natta da:P Får klage til legen og si de ikke funker!

Kom oss på skogstur, i regnet. Var dødsdigg. Nå er jeg sliten, men kanke sovne før i kveld..!!!

Skriv en ny kommentar

hits