B to tha MX!

I dag har jeg faktisk hatt en veldig bra dag, helt fra jeg sto opp til jeg kom inn døren her klokken ni. Klokken ni så ble dagen den værste dagen i hele historien. Men jeg klarer faktisk ikke kjenne den følelsen engang.. Jeg burde faktisk frike ut, men jeg er helt kald. Følelsene bare preller av meg. Og det er jo i grunn ganske rart, for denne tingen burde jeg faktisk reagere mer på. Jeg VET jeg burde være sint, sur, lei meg, skuffet osv. Men jeg FØLER det ikke. 

Noe jeg faktisk følte i dag da, det var at jeg var glad. Men det er vel mest fordi jeg glemte alt jeg trenger å tenke på. Syklet bare rundt og digget sola og blå himmel. Godt selskap gjorde heller ikke dagen noe værre.
Altså, jeg spruta ned Johanne i gjørme i dag, og hun LO. Jeg døde nesten det første sekundet etter at det hadde skjedd, for assa. Jeg spruta ikke bare ned Johanne, men kameraet også.. Jeg tenkte at NÅ dreper hun meg! Men det gjorde hun ikke daaaa. 

Vi har sykla flere MIL i dag, og det er ikke KØDD!!
Vi endte opp på operaen. Men chilla litt på festningen, for man må ha mat! Og DET må måsene også!  3 kommentarer

Jojoo

08.09.2011 kl.22:20

Det var noe med denne dagen, som jeg sa til deg, skulle tro jeg hadde fått i meg lykkepiller. Tuuuusen takk for en bra dag :)

Denali

08.09.2011 kl.22:25

Jojoo: Sykt bra dag faktisk. Lykkepiller eller ei, dette kan jeg like!

Europia

08.09.2011 kl.23:40

De bildene dine, er rett og slett helt fantastiske! Jeg stemmer for et mini-fotokurs på bloggen jeg altså - please?

Og så var det utrolig kjekt å lese at du har hatt en bra dag! Digger!

Skriv en ny kommentar

hits