Reality Bites

På tide å innse fakta. Akkurat nå, har jeg det ikke bra. Ikke i det hele tatt. Det er tomt. Jeg klarer ikke føle noe. Jeg gir faen. Rett og slett. Jeg gir så totaaaalt faen. Det eneste jeg klarer å bry meg om nå, er Denali og knapt en håndfull mennesker. Jeg legger all energien min over dit, og har ikke noe igjen til meg selv. Men jeg bryr meg ikke. Det spiller ingen rolle. 

Eneste jeg vet er at jeg hater å være alene. Den følelsen overgår alt akkurat nå. Og er så intens at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det har jo gått bra en stund, men nå kom det å beit meg bak. Alt annet er ting jeg vet er der, men som jeg gir faen i. Kroppen min gir ikke faen da, den reagerer som den skal. Hodet mitt henger bare ikke med. Det har koblet ut. 

 Jeg har ikke sovet skikkelig på flere uker. Det bryter meg ned. Jeg sover 1-3 timer hver dag. Det er ikke nok, hodet mitt surrer hele dagen. Og jeg går opp og ned opp og ned opp og ned mange ganger daglig. Jeg er drittlei. Rett og slett. Vil bare ha litt fred jeg. Slippe ut av kroppen min, hodet mitt. 

Det går nedover, i høy fart. Men jeg føler det ikke. Bare vet det skjer. Ser det skje. Orker ikke ta tak i det. Jeg LAR det faktisk skje.. 

Så ja, det er ståa for tiden.

Jeg svarer ikke noen, orker ikke være med på noe. Orker ikke prøve engang.  

4 kommentarer

✿ Sheltiedagboka ✿

06.09.2011 kl.23:29

Hang in there! :/ Tenk at du betyr noe for den håndneven du har! :)

Madinææ

06.09.2011 kl.23:30

i feel you.... desverre.

bikerboy?

07.09.2011 kl.01:52

Kjenner deg egentlig ikke godt nok til å vite hvorfor eller hvordan du har det nå. Men vet åssen det er å ha det slik du beskriver. Og vet at trøst ikke alltid hjelper når man bare føler seg tom, og allting er svart. Men håper alikevel at det hjelper at noen bryr seg, og sender noen trøstende ord. Og hvor klisjèaktig det enn høres ut, så snap out of it, tenk positiv og ta fatt i problemene. Et om gangen og løs dem. Det hjelper. Det hjelper ihvertfall meg, og håper det funker for deg også.

Keep it real, og stå på, du virker for awesum til å ha det kjipt;)

EurasierDennis

07.09.2011 kl.09:08

Å ... høres ikke noe bra ut:( Eneste jeg kan anbefale deg, er å laste ned Eckhart Tolle, The power of now.. Kan få deg til å tenke annerledes...

Bra du har Denali som kan støtte deg <3

Masse klemmer

Skriv en ny kommentar

hits