Fireworks

Når man ligger i senga og venter på søvnen så kommer mange rare tanker opp i hodet. Og i kveld/natt er ikke noe anderledes. Jeg har allerede vært gjennom hele hodet mitt en gang, snart begynner runde to.

Livet mitt, eller øyblikkene i livet mitt, er litt som fyrverkeri. Først går det opp, så smeller det og det er fint og flott, man nyter fargene og synes det hele er ganske spektakulært. Også blir det svart. Og sånn fortsetter det. Kortvarig glede. Av og til skjer det små feil som gjør at det varer litt lengre.. Sånn som når man skyter opp nødraketter. De varer kanskje lengre, men de er langt fra like spektakulære. De er vel i grunn ganske kjedelige. Dessuten faller de jo ned de og. Rett i vannet og drukner. Go out with a big bang, eller synke sakte men sikkert ned mot avgrunnen? Whatcha think? 

Nå skal jeg ta med meg Drake til sengs. Denali har allerede funnet seg til rette. Jeg ligger på 1/5 av senga mens hun har resten. Bortskjemt ass. Men heller henne enn noen andre <3 Også Drake da, men han er bare inni høytaleren og synger, så det går fint! 

 

 

 


Én kommentar

Europia

05.09.2011 kl.19:21

Skjønner veldig godt hva du mener, det er litt fyrverkeri her også til tider kan man si... Faktisk var det en vannvittig god beskrivelse...!

Vel, både Euro og jeg digger både deg og Denali - så vet dere det :-) Bare for å ha nevnt det liksom.

Skriv en ny kommentar

hits