Frøken LydighetsNali

Vi har jo startet på konkurranselydighet trinn 2. Og i dag var første treningskveld. Vi tok bussen til der vi skulle være, og kom 10 minutter tidlig. Så vi satte oss like godt i gresset å så på de som hadde valpekurs. Var en nyyyydelig korthåret collie der. Jeg ble en smule forelska... *sukke* 
Og Denali var kjempeflink, vi satt ca 15 meter fra de som hadde valpekurs, og Denali skjønte nok at disse var ikke noe å trakte etter når det kom til parring, så hun lå bare å chillan og bare snuste rundt i gresset. Uansett, så troppet vi opp med sekken full av godbiter.. Men jeg klarte jo seff å glemme klikkeren hjemme. Men fikk heldigvis lånt en! Denali har jo løpetid.. Så konsentrasjonen er ikke helt på topp om dagen kan man si.  Men det gikk da, og jeg tror det går bedre neste gang. Vi har rett og slett ikke trent noe i det siste, og det trengs nok litt tid før hun kommer inn i rett modus. Men nå skal vi bli flinkere å trene masse hjemme, så vi kommer oss fremover! 


Aase, kurslederen, ramsa opp grunnferdigheten fra et ark, og jeg ble forbauset over hvor mye av de vi egentlig har på plass 100%! Vi har litt småpirk på noen øvelser, men for det meste så sitter alt! Må bare draes frem fra glemselen.

I dag skulle vi først trene litt på flyt. Jeg tenkte at da kunne vi ta utgangstilling, siden Denali har den såpass bra på plass at hun tilbyr den frivillig. Meeeen, på kurs, med masse bikkjer tilstede, var ikke det noe snakk om. Så vi måtte ta litt mer morsome ting frem.. Nemlig musematta. Denali ELSKER targettrening så dette gikk jo som en lek. DA klarte hun å fokusere som bare det. Etter det skulle vi selv velge en grunnferdighet vi ville trene på. For min del ble det rygging, for problemet vårt er at Denali rygger for fort og langt bakover. Så jeg ville ha litt innspill på akkurat det. Så nå vet jeg va vi skal jobbe med fremover!
Også fikk jeg skryt da! For bra plassering av belønningen! Hihihi. Blir litt glad av å høre slike ting, for jeg føler meg så håpløs til tider:p 
Også var vi syyyykt heldig med været!! Sol og blå himmel <3

 

 
Også busset vi hele veien hjem!Én kommentar

emmacockeren

24.08.2011 kl.22:39

LydighetsNali og Flinka? Hmm...

Skriv en ny kommentar

hits