Cripple

Så.. I dag har jeg vært våken siden klokka ble ni.. Jeg sovnet faktisk klokka åtte.. En time søvn altså. Det er jo helt fantatisk!

Men uansett, når klokka var litt over ti dro jeg og Denali ut på tur. Vi fant oss en sykkel, og sykla hjem.  Vel hjemme så satt jeg i sofaen litt, før jeg fant ut at jeg skulle vaske leiligheten. Gulvene i alle fall. Rydda og støvsuga og tok vaskekosten fatt. Nå lukter det grønnsåpe her! mmm! 
Såååå tenkte jeg at jeg kunne jo ta en dusj da.. Helt til Anne Marit ringte på og jeg måtte løpe ut i gangen for å trykke på bzzzzz'ern og slippe henne inn. Vel, før jeg kom så langt lå jeg på rygg i gangen. Jada, jeg datt.. RETT på halebeient. Og fyyyyyy faen så jævlig vondt det gjør! Håper bare ikke jeg har brekt noe... :( 

Nå ligger jeg her da, på sofaen.. Med ispose på ræva. Superdigg!

På nrk1 er det ulver. Det synes Denali var interessant! Så hun ligger å nistirrer. Spennende dette assa! 
2 kommentarer

emmacockeren

20.08.2011 kl.19:28

Det der gjorde eg og ein gang. Eg datt i ei trapp då, men. Eg kunne ikkje sitta normalt på to veker. Tror faktisk eg brakk halebeinet. Vett ikkje for det var jul og ingen legevakt der eg var.

Men eg tror ikkje det er så farlig å brekka det der halebeinet. Bare vondt. (Og litt humor.)

Piwa - Hunder & Rotter ♥

21.08.2011 kl.13:39

Æsj, fikk brudd i halebenet mitt for 3 år siden, og sliter med det enda! >.< Håper det beste for deg, men hvis det firsatt gjør vondt, ikke vent like lenge som meg for å få sjekka det! Jeg gikk nemlig to år.. (Takk til min mamma, hmpfr)

Skriv en ny kommentar

hits