wæoooow

Denali har nå fått løpetid. Det forklarer all den mongo oppførselen hennes de siste dagene. I dag knurret hun faktisk til beauty uten noe grunn i det hele tatt. Nå har hun lagt seg på soverommet og furter. PMS much? :p 

Også seriøst.. Jeg er så leeeei drittslening fra alle kanter. NOEN må faktisk heve seg over den andre, og slutte å kaste mer ved på bålet. Jeg er DRITTLEI mennesker. Den ene er mer mongo enn den andre. Og nei, sier absolutt ikke jeg er perfekt. Men når jeg leser diverse blogger så blir jeg direkte oppgitt over oppførselen til folk. Alle skal bry seg om ALT og alle skal ha rett. Seriøst, hva faen?! Bry dere om dere selv, så tror jeg faktisk ting kan gå bra. Og har dere ikke noe pent å si, så ikke si en dritt. La vær å skriv masse piss bare for å irritere folk. GOD DAMN! 
Og har man noe å si til noen, så sier man det TIL DEM, værre er det ikke.
Dette er ikke et angrep på noen spesielle. De som er i livet mitt vet akkurat hva jeg mener og hvor de har meg. Men det er en generell greie jeg har lagt merke til gang på gang. 

Mennesker er faen meg så slitsomme!  

Og nå GRUER jeg meg til de neste tre ukene. Denali kan ikke være løs, ikke møte andre hunder, vi kan ikke henge med flokken.. Vi kan egentlig ikke en DRITT vi nå. Hei hurra! Akkurat det jeg trengte nå. 

2 kommentarer

Jojoo

18.08.2011 kl.21:26

SLUTT å bruk tiden din på sånt og sånne!

Denali

18.08.2011 kl.22:18

Jojoo: jeg vet. Men måtte få det ut for jeg kom over noe latterlig. Nå er det ute og jeg er fornøyd!

Skriv en ny kommentar

hits