Når man burde finne søvn..

Jeg vet at akkurat nå burde jeg sove. Ikke sitte her. 
Men det er en merkelig tom følelse inni meg. Den følelsen du får når du vet du har gjort en stor tabbe. Eventuelt ikke gjorde noe at all, men likevel føler du gjorde noe feil. Hadde man bare kunne gått tilbake i tid. Men hvem vet hva DET hadde forandret. Men jeg ville det, forandret det. Gjort noe anderledes. Om jeg hadde turt. 

Hvorfor jeg ikke gjør det jeg faktisk vil gjøre, er jo bare fordi jeg er altfor redd. Jeg må pushes ut i alt som skal skje. Selv om det er ting jeg vil, så går det ikke før noen sparker meg bak og kaster meg inn i ting. Jeg VET jeg selv er ansvarlig for alt som ska skje med meg selv, og at ingenting skjer før man gjør noe med det. Men det er så ufattelig mye enklere å vente på at andre gjør det for deg. DET skal jeg slutte med nå. I alle fall prøve. 

Jeg er veldig flink til å bare forsvinne bak vimsing og tull. Late som ting ikke eksisterer. Og det er jo ganske teit når jeg unngår ting jeg faktisk VIL gjøre. Jeg har ikke kontroll på mine egne reaksjoner. "åh, dette er litt skummelt, nå må jeg vimse litt og bare late som jeg er skikkelig teit så slipper jeg sikkert å ta stilling til dette" 
Altså, hvor DUM er jeg egentlig? 

Jeg skulle ønske noen bare kunne SE dette. Sånn, virkelig. Og forståååååå... Men jeg forstår jo ikke selv engang, så hvordan skal andre kunne forstå? Jeez, jeg må bli tøffere. Komme meg ut av denne dumme tulleboblen. 

Kan noen slappe meg så jeg kommer meg ut av dette dumme, idiotiske mønsteret?  

Én kommentar

Awesome Balto :-)

15.08.2011 kl.02:48

Tror jeg forstår deg!På en måte... men jeg er litt sånn at jeg tenker at jeg skulle ha gjort det, hvorfor gjorde jeg det ikke da? Livet mitt ville ha blitt anneleis rett og slett. Kanskje litt mer mening i.

Hvertfall sånn jeg tenker, vet ikke om det var sånn du mente, men hvertfall sånn jeg mente :)

Skriv en ny kommentar

hits