Sunshine girl!

Vi var på tur i dag, i skogen. Jeg må faktisk lage et helt eget innlegg om Johanne. Det er weird, men uansett hvor muggen og sur hun er på tur, så koser jeg meg uansett!  Til og med når vi må snu midt inni skogen fordi hun faktisk NEKTER å gå der, og jeg løper heseblesende etter henne for å holde følge, så er det koselig! 
Folk forstår det kanskje ikke, hvordan det er mulig å faktisk kose seg på tur med muggfrid, men det går! Jeg forstår det, da driter jeg litt i hva alle andre tenker. 
Assa, Johanne går rundt å er sur, jeg går rundt å snakker i ett sett. Det skulle egentlig ikke vært mulig at vi to faktisk går overens. Men det er ikke noe å fundere over egentlig. Men det er litt gøy da!

Og en annen ting, på alle bilder jeg tar av Johanne så ser hun sura ut, på alle bilder hun tar av meg så ser jeg tilbakestående ut. Sjarmerende!
"hva faen tar du bilde av meg for?!?!"


THIS is mah tree!


"i looooves the treeses"


Ikke se så glad ut da!!

6 kommentarer

Jojoo

14.08.2011 kl.20:34

Du kommer ikke til å få NOEN kommentarer på dette innlegget haha! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, jeg skjønner ikke at du gidder :p Tror egentlig du bare utnytter meg fordi du er ny i byn og trenger tur-guide! Men jeg koser meg på tur med deg da :) Selv om jeg er sur, det er jo ikke DEG jeg er sur på! <3

Denali

14.08.2011 kl.20:38

Jojoo: Haha, i know! Folk kommer til å bare: OMG, de to der er seriøst skada i hodet!

Vi er veldig skada i hodet, og jeg liker det sånn! Null forventninger, null krav. Og HAHAHAHAHA, ja jeg utnytter deg så syyyykt!! Derfor jeg gidder å sitte barnevakt for Devin osv. mhm.. Helt klart! Dumt du har gjennomskuet meg. Men så utnytter jo du meg og så da er det vel greit da!

Og jeg kunne vært med andre folk om jeg hadde villet, men det gidder jeg ikke. For mye forventninger. Jeg liker å være med muggfrid jeg! <3 :D

Jojoo

14.08.2011 kl.20:46

Asså jeg har det på papir at jeg er skada jeg, så det er ikke noe å tro eller lure på. Flaks jeg fant deg da!

Denali

14.08.2011 kl.20:47

Jojoo: dassburgers 4 the win! <3

photomarita

14.08.2011 kl.20:50

Haha, så genialt! Elsker dette innlegget!

Jojoo

14.08.2011 kl.20:51

4 laif!

Skriv en ny kommentar

hits