The dogs, i love them!

Jeg vet helt seriøst ikke hva jeg hadde gjort uten Denali. Hvor jeg hadde vært, og hva jeg hadde gjort. Nei, hun har forandret hele livet mitt. Den dagen hun kom inn i hjertet mitt, var den dagen ALT forandret seg! En liten, feit hårball satte alt på hodet<3 
Det som er ufattelig koselig med nettopp Denali, er jo at jeg har kontakt med stort sett alle fra kullet hennes. Altså, eierne, ikke hundene! :p Og vi er jo en veldig bra gruppe med mennesker, om jeg skal si det mildt. Alle har sin lille greie, og det er koselig! Vi har til og med egen gruppe på facebook. Joda, vi har til og med TO grupper når jeg tenker meg om. Det er den beste gjengen, og den beste oppdretteren man kunne tenke seg! Hvor bra oppdretter er man ikke når man klarer å forene valpekjøperne såpass bra at man snakker med nesten samtlige hver dag?! Vi deler alle erfaringer, sammenligner og ler. Det er seriøst den beste gjengen man kunne ønske seg. <3 

Uansett! Denali har gjort en stor forskjell i livet mitt, hun har nok gjort mer enn hun egentlig skjønner selv. Jeg hadde ikke bodd i Oslo nå, hadde det ikke vært for Denali. DET er i alle fall sikkert. Jeg vet faktisk ikke hvor jeg hadde vært at all. Men ja. Jeg har fått mange nye bekjente og venner gjennom henne. Også har hun jo også skaffet meg en ganske så fin flokk! En flokk bestående av fire stk WEIRDOES! Og uten den flokken så hadde jeg ikke vært på så mange fantastiske turer, ledd så mye eller blitt kjent i Oslo. Og ikke tatt så mye bilder heller.
Nå er det liksom Devin og Denali. D&D. Beste to idiotene på jord! De er det mest usansynlige paret EVER, og jeg DIGGER dem!Sånn som i går, vi skulle dra hjem fra grillings med Anne Marit. På vei til bussen går vi på en fuckings ELG! Denali bare: OMG!! HJÆLP!! GET THAT THING AWAY FROM ME!!!
Elgen løper avgårde inn i buskene. Devin går rundt og fikk ikke med seg en DRITT av det som skjedde. Assa, hund nr.1 er livredd, hund nr.2 er i sin egen verden. Jeg står å ler.
Så kommer vi da til bussholdeplassen. Jeg finner solbriller. Hjulene surrer i noen sekunder før jeg stapper solbrillene på Devin og tar bilde. Mest naturlige tingen ever. Og folk gikk forbi å stirra, jeg gir faen og tar bilde og ler og snakker med bikkjene.
Jeg digger når vi drar på tur hele flokken, og det vi stort sett snakker om er hva bikkjene gjør. Og tar bilder da. Seff. Vi kan bruke 5 timer på en tur vanlige folk ville brukt 1 time på. Vi ligger på hodet i myren og tar bilde av at bikkjene løper rundt. Vi går omveier for å finne den perfekte plassen å sitte. Vi fikser og vi styrer og ordner. Og hele flokken hjelper jo seff til! Trenger man en pinne til å slå vekk diverse kryp med, så kan du garantere at bikkjene henger i andre enden av den pinnen og "hjelper til". 
Og det skal sies at 1/4 av flokken, Johanne, er en amazing jente! Og det mener jeg virkelig! Er så ufattelig glad for å ha blitt kjent med henne. Lang historie kort: Vi ler MYE! 
Bare ta en titt på disse to her: 


Det finnes ikke ord for hvor mye vi lo! Seriøst! 

Poenget mitt er vel at Denali har dratt meg LANGT ut av skallet mitt, langt ut fra komforsonen min og i det store og hele gjort meg mer fungerende. 
Trynet hennes er det siste jeg ser om kvelden når jeg legger meg, og det første jeg ser når jeg våkner. Eller noen ganger er det første jeg ser labber som stikker rett opp i lufta, men det er derfor jeg elsker henne <3

Jeg digger når hun kommer løpende mot meg og knurrer og viser med hele kroppen at hun digger meg. Jeg elsker at hun kjefter på meg når jeg er streng. Jeg elsker at hun skal leke med meg om morningen. Da biter hun seg fast i dyna med framtennene sine og knurrer og ser på meg med det teiteste blikket du kan forestille deg. Så labber hun gjerne til meg. Poker meg midt i trynet. Også gir hun meg et smellkyss også sovner vi begge to igjen.
Jeg elsker at det er jeg som må vekke henne når hun må tisse. Hun vet det jo ikke selv, hun er jo så dum! Må minne henne på at hun må tisse liksom.
Jeg elsker at hun skal prøve alle triks i boka når jeg tar frem godbiter. Jeg elsker at hun helt av seg selv finner ut hvordan man låser opp en dør. Jeg elsker når hun møter meg i trappa når jeg kommer hjem fra butikken og overrasker meg med et knurr (selv om det er litt skummelt at hun klarer slike ting, og det er ikke noe vi skal gjøre hver dag, hører du Denali?!)  
Jeg elsker at hun poker meg med nesa si når hun vil noe, enten det er oppmerksomhet eller hun gjør det fordi hun bare vil plage meg.  Jeg elsker at hun ELSKER tennisballen sin. Jeg elsker at vi har så god kontakt når vi trener. Jeg elsker at hun ser opp til meg, at hun savner meg når jeg går og ikke liker når andre passer henne fordi hun savner meg (selv om dette kan by på problemer, så synes jeg det er MYE bedre på denne måten enn at hun virkelig ikke bryr seg) 
Jeg elsker at vi har en connection som er så sinnsykt bra. Hun vet når det er noe, og jeg vet når det er noe med henne. Hun trøster meg når jeg trenger det, og jeg trøster henne når hun trenger det. Jeg elsker at hun legger hodet på fanget mitt når vi kjører trikk og bare står der og vil ha kos. 
Jeg elsker at hun vrenger hele kroppen sin når hun skal ta high five, spesielt når hun da i tillegg drar opp leppa si så tenne kommer frem! Jeg elsker at hun knurrer fordi hun er glad, ikke fordi hun er sint eller redd. 
Jeg elsker når hun bare ser på meg, lenge, uten noen spess grunn.  
Den hunden er laget for meg, i just know it. Hun tester grensene hver dag, men det er fantastisk. Hun har lært meg ufattelig mye og vi møter stadig på nye utfordringer.

Jeg husker når hun kom til meg, redd og liten. Bare det å gå forbi postkassen var en utfordring. Og andre hunder var monstre som skulle ta henne.
Den hunden finnes ikke lengre. Hun er trygg, god og stabil. Vi har jobba oss gjennom det, og nå er hun 1år, og hun er på god vei mot å bli den perfekte hund for meg <3
Hun kan ligge på trikken og snorke seg gjennom turen.. Selv om det er STAPPFULT og folk står oppi hverandre, så ligger hun der og sover. Hun er nysgjerrig, leken og oppsøker ting. Og møter vi på rare folk på tur, så må hun sjekke de ut. Og da ser hun dem gjerne RETT i øynene, finnes ikke redd for blikkontakt. Det er som hun ser rett gjennom dem, for å finne ut hva for slags folk dette er. 
Hun elsker andre hunder, og vi får gang på gang skryt for det gode språket hennes. Og det med god grunn! Hun er så ufattelig tydelig og sikker i hva hun gjør. Er en fryd å se på. Gang på gang har hun løsnet opp usikre hunder som har vært redde til å ville leke med henne. 
Jeg har ikke noe negativt å si om denne frøkna i det hele tatt. Ja hun har sine rare greier, men det er såpass små ting at jeg stort sett ikke tenker over det. Og det er slike ting hun garantert kommer til å vokse av seg, så jeg tar det ikke så tungt. Har nok med tid!  

Vi nyter livet, drar på turer og koser oss! HVER DAG! Enten det er kort tissetur utenfor døren, eller lang skogstur. Spiller ingen rolle, det er ALLTID noe morsomt som skjer.

Jeg virkelig ELSKER pusekatten min. <3

11 kommentarer

Camilla Wilson

16.07.2011 kl.04:44

så søte hunder : )

Jojoo

16.07.2011 kl.05:12

Heeeey, who u callin' weirdoes?!

EurasierDennis

16.07.2011 kl.12:52

Awwww hun skulle bare visst !!! Det er syykt hvordan en hund kan påvirke oss så positivt....

Men hvis oppdretteren var verdens flinkeste, hvorfor var hun redd og liten ? :o :(

Denali

16.07.2011 kl.13:15

Jojoo: Du trenger ikke spille dum assa!

Denali

16.07.2011 kl.13:16

EurasierDennis: Mmmmhm. Flinke dyrene!

Nei det vet vi ikke. Hun var jo trygg og fin hos oppdretter, men hun taklet vel dårlig å reise fra mammaen sin da.. Hun er jo på samme måte nå, liker jo ikke å være uten meg.. Så kan jo være det som trigget det.

ingrid

16.07.2011 kl.18:50

og jeg ELSKER at hun gjør at du føler deg bedre! hun er fantastisk,men det er jammen meg du og!

klois

16.07.2011 kl.22:27

Ndååå <3 Voffsar e livet asså. Hadde ikkje klart meg uten!

HanneN

16.07.2011 kl.23:41

Haha! Jeg lo av elgmøtet! Ser for meg Devin som ikke får med seg en dritt! xD

Og så skriver du så bra! Denali er herlig og det vises så godt at dere stortrives sammen!! :D

Jojoo

17.07.2011 kl.02:16

Devin har møtt elg før han altså. Den stod noen meter fra oss og nistirret på oss. Jeg trodde vi skulle dø, Devin bare "nananaaa, lurer på om denne busken lukter noe godt. Eller denne? Oooh DEN lukter nok godt! "Huh? Elg? Hvor da? Ja ok vent da, skal se snart, skal bareeeeee"

Denali

17.07.2011 kl.13:12

HanneN: HEhe ja de er en herlig duo de der to!

Og taaaakk :D hihi

Denali

28.07.2011 kl.23:22

ingrid: hihi, jaaa <3

Skriv en ny kommentar

hits