Agilitydaaaawg!

I går var vi jo som sagt med Anne Marit og prøvde agilityutstyret hun har fått i posten. Vi dro bare med oss slalomen og et hopphinder, er så sykt mye å drasse på, og bare det lille vi tok med oss var vanskelig nok med tre hunder på slep.

Jeg tenkte jo at Devin måtte jo få prøve han og, ikke bare sitte å se på at de andre to prøvde. Og jammenmeg er han ikke et lite agilityvindunder han også! Selv om det går litt tregere, og han hopper litt lavere, så kommer han seg igjennom! Der det er vilje, er det vei! 

Denali prøvde jo også, og til min store overraskelse (not) så tok hun jo dette lekende lett. VI gjennomgikk slalomen et par ganger før hun begynte å ta det og jeg bare trengte å peke og si gjennom før hun suste frem og tilbake mellom pinnene. Hoppinga er jo heller ikke noe stress, og det som er digg der er at jeg slipper å føre henne over hoppet, jeg kan bare peke og sende henne frem. Det lønner seg å trene på slike ting når man er på tur gitt! Jeg har jo oppmuntret henne til å hoppe opp på ting og klatre opp på ting osv helt siden hun var valp. Og nå kan jeg stå mange mange meter unna f.eks en trestamme og bare peke og si "hopp opp" og hun løper bort og hopper opp som den største selfølge på jord! Tydelig at hun digger det! :)  

Og jeg vet jeg ser ut som noe rart noe på bildene. Men drit i meg, og se heller på Denali! Hun er flink! Jeg må jobbe mer med å ikke se så sur ut! Konsentrert vettu!!


Utgangstillinga er det i alle fall ikke noe å si på! Den SITTER! (tog du an? høhø, sitter..!!)


Flinkiiiiis!! :D


Og å hoppe er jo nuuuull stress! Hun har så sykt spenst denne frøkna her!

6 kommentarer

Jojoo

15.07.2011 kl.14:54

Jeg hater at jeg ikke var med på dette her, SEEE Devin da!! <3<3<3

Hahaha på det laveste hinderet, det er jo omtrent ikke et hinder engang, jeg ler så jeg griner her. Igjen! Åh, I love him! <3

klois

15.07.2011 kl.14:56

Må jo kreditera meg som fotograf ;) Åsså må du linka te meg, BIATCH ;p

Devin va flinke han. Han syns det va kjempekjekt! Og Denali va o flinke såklart :)

Jojoo

15.07.2011 kl.22:01

Ja han syntes sånt er kjempegøy og det er litt synd for han får jo ikke lov å gjøre så mye av det :p

Kane og Dooley

15.07.2011 kl.22:09

så flinke:) Devin med de korte beina sine:) Og denali med sine lange så ho kan hoppe høøøøyt:)

goldenlove

19.07.2011 kl.13:48

Kule bilder!

Denali

28.07.2011 kl.23:22

klois: hehe, jeg glemte deeet! jeg er så lat vettuuuu!!

Devin er kjempeflink! :D han er jo superhund! :D

Skriv en ny kommentar

hits