En liten dråpe..

..fyller glasset til bristepunktet.. poff, så renner det over. Vann over hele jævla gulvet. Vann opp til skuldrene. Håper ikke det stiger noe mer.

Jeg har tenkt litt i det siste. Og funnet ut at ting egentlig suger ganske hardt. Hva ER det jeg driver på med egentlig? Jeg har faen ikke kontroll på NOE. Ting hoper seg opp, jeg ignorerer alt, helt til det slår meg i trynet da... Da er det ikke så lett å ignorere lengre. Og ja, jeg går jo til psykolog da.. Men hva hjelper det når jeg ikke snakker om ting som virkelig plager meg engang?

Got so much shit bottled up inside right now.. O M G !

Jeg skulle ønske jeg bare klarte å SI ting. Men jeg føler jeg sier så mye piss fra før av at jeg gidder ikke fortelle folk om det. Men små ubetydelige dritting, DET kan jeg godt finne på å mase og syte om i evigheter. Alt jeg syter om er min egen feil. Det er så dumt! Jeg ser det jo faen meg selv. Må slutte med det der. Hvordan skal jeg takle å fortelle folk om de andre stygge tingene, om jeg får dårlig samvittighet for å si sånne små idiotting?

The secrets... Well hidden! De ligger faen meg så langt ut på havet i den mest foreseglete flaska EVER! 

Jeg har noen små gleder da. Det skal sies. Jeg har flokken min, gud vet hva jeg hadde gjort uten dem. Og jeg har kameraet. Men kameraet er ikke så veldig trofast for tiden. I can't do it. Det er tomt. Dessuten synes jeg det er mye bedre at de som KAN det tar seg av det. Ja, det var retta mot DEG!! :) Jeg har i alle fall troa!! :D Også hjelper det å ha andre ting å fokusere på, så man glemmer seg selv litt. Skulle ønske jeg kunne bare fokusere all min tid på andre ting, slippe å tenke på meg selv at all. Jeg vil bare ha litt pause. Omså bare for en dag. 24timer. Et døgn. En natt. Noe.. Anything!! Kan noen gi meg en pause? :(

I'm going city to city - i'm already lost.

Av og til, så tenker jeg at det hadde vært jævlig digg å bare få ting ut. Fortelle alt til noen. Bare bli kvitt de. Dele det med noen. Men igjen så kommer denne samvittigheten til bordet og skal fylle på alle glassene på en gang. Fylle de overfulle. Det renner overalt. Nei, det kommer aldri til å gå. It is too much.

No, I know no one said it was gonna be easy,
but sweet jesus who wants to sleep with me?
Way too many moves to learn. Not enough people to put 'em on.
Look it, mom! No hands. I built this suit of armor with wooden arms.

3 kommentarer

Jojoo

03.07.2011 kl.04:31

Weird ass, flokk, men seriøst - ingen over, ingen ved siden!

Denali

03.07.2011 kl.12:54

Jojoo: <3

Ingrid

03.07.2011 kl.22:51

du kan fortelle alt til meg. om det hadde hjulpet. jeg er glad i deg UANSETT nemlig :)

Skriv en ny kommentar

hits