Jeg glemte noe

i forrige innlegget...

Devin!

Devin løp også nemlig. Han bestemte at jeg trengte litt ekstra vekter, og hang seg like godt fast i låret mitt. "Sånn Cilje, nå kan du løpe, nå får du EKSTRA trim".
Han er så omtenksom den gutten!

Men når jeg lå på gresset og telte geiter, da var han long gone! DET gidder han ikke hjelpe til med! Heldigvis kom Johanne til unsetning, etterpå kunne hun konstantere at jeg var rød overalt. Det er jo fint å være rød også! Og hvor mange av dere kan si dere har vært svett på leggene? Jeg var nemlig det, svett på leggen.. Og resten av kroppen. Men jeg var svett i bare sånn 10 sekunder før jeg plutselig satt å hakka tenner.

Devin har forresten en sær greie.. Når Denali har bæsjet, MÅ han lukte der. Og han lukter, også HOPPER han elegant over bæsjen, tisser en skvett, og går videre. Viktig å gi den en siste finpuss.

Så i dag har altså Devin, Denali og Johanne trent. Både miljøtrening, kondistrening, styrketrening, sosialisering og innkalling. TRENEDAGEN DERE!!! Ut å tren dere og nå! Tipper dere får dårlig samvittighet!

Jeg fikk jo ikke trent så mye.. Eller jo, jeg trente på å puste.

3 kommentarer

Jojoo

28.06.2011 kl.00:56

Åh, jeg ler så hardt her nå. Devin var muligens den som løp mest av alle i dag, siden Nali måtte trene på å være selvstendig. Viktig at alle trener på forskjellige ting. Og du... jeg trodde du så stjerner, helt seriøst. Hahaha jeg trodde først du køddet, men OMG, du så ikke ut som du var tilstede engang. 20 meter, WÆOW!

Denali

28.06.2011 kl.01:03

Jojoo: Bra noen ler.. Jeg ler ikke.. Jeg tror jeg skal dø:P

Men ja, Denali må bli mer selvstendig enn hun allerede er.........!

jeg kødder ikke med sånt... Jeg var heeeeelt på bærtur.. skogstur.. whatever.. og geiter og stjerner om hverandre. TENK om jeg hadde vært alene uten flokken min! OMG. da hadde jeg vært død! :(

Inghild

28.06.2011 kl.12:10

Har Devin OCD? ;p

Skriv en ny kommentar

hits