Agilitytrening midt i skogen!

Dette kommer til å bli litt av et skryteinnlegg. But i dont care!

I dag dro jeg, Johanne og gatehundene våre på tur. Vi hadde et mål for øyet, og det var bading. Fint vær og null skyer ble brått til blæh vær med skyer og REGN. Men vi tenkte bare fukkit, og satte oss på tbanen mot vår destinasjon!
Vel fremme kom sola jammen frem igjen. Den var av og på av og på. Men egentlig mest på. Vi campa ved vannet og bare satt der litt. Jeg spiste potetskruer, og delte gledelig med endene. De ble sååå glade. Og plutselig kom det måker også. Både yoyo in the hood måker og vanlige. Mest yoyo da.

Etter en million bilder av de, ble vi lei. Jeg fant ut at jeg skulle bade.. And so i did. De bildene kommer nok på Johanne sin blogg. Sjekk ut!  <--- trykke på linken.

Men så til skrytingen. Bikkjene våre, de er seriøst så flinke at vi får vondt inni oss. De gikk løs der, holdt seg i nærheten. Vi var busy med å ta bilder, og glemte at bikkjene var der. Men de bare surra rundt med sitt. Plutselig så ligger de bare der og chiller. Fri i skogen og de har lagt seg ned for å slappe av. Altså, de to der... De er fantastiske! <3 Er så sykt digg å kunne dra på tur med bikkjene og ikke tenke på at de kommer til å løpe seg ihjel. De VET at de kan legge seg ned, og gjør det også.. Uten at vi må si noe. FLIIINKEE <3

Og Denali er seriøst problemløser utav dimensjoner! Jeg kasta en pølsebit ned i vannet, men den sklei litt ut, så den lå så dypt at hun ikke klarte å dykke etter den. Der den lå var vannet opp til rett under skuldrene til Denali liksom.. Hva gjør hun? Jo, hun bruker labbene og får den inn på grunna, og da dukker hun ned og spiser den. Fy faen, jeg blir så amazed over hvor smart hun er!
Prøvde å lære Devin å dykke etter pølsebiter.. Han forstår ikke det helt. Det er som om han ikke vet at han kan stikke hodet under vann. Tror det er litt sånn at når han ikke lengre kan LUKTE pølsen, så kan han ikke få tak i den heller. Men han får tusen poeng for å være søt, så det går opp i opp! Sammen utfyller Devin og Denali hverandre. D&D! :D

Vi fant også geiter som sto i grøftekanten og spiste gress. Denali bare: oooh!! også plutsleig bare: whatevs... også var ikke de mer interessante:PNå er det vel mange som tenker: Menneh... Hva har dette med agility og gjøre? Jo det skal jeg vise dere:

7 kommentarer

Jojoo

21.06.2011 kl.21:06

Haha Devin lå og sov, men med en gang han hørte stemmen din så spratt han opp og bare WHAH???

Og der la han seg ned igjen ja...Jeg skjønner ikke hvordan du kan være ferdig med bilder allerede, jeg har redigert ETT!

Denali

21.06.2011 kl.21:08

Jojoo: hahhaa, denali trodde dere var ute.. så hun ser ut nå :P

Nei assa, bildene mine var jo bare crap, så jeg bare redigerte sånn fort.. Men assa, jeg er rask. Jeg øver til å bli pressefotograf ;)

Jojoo

21.06.2011 kl.21:27

Flaks at jeg ikke skal bli det da... 2.

Denali

21.06.2011 kl.21:32

Jojoo: Haha. Gleder meg !

Marthe Kalland

21.06.2011 kl.21:40

Kjempefine bilder og morsom video :)

Elise,Nikita & Lukas

22.06.2011 kl.15:48

Det var noen utrolig fine bilder i skogen :)

Natasha & Beate

24.06.2011 kl.20:40

Så utrolig flotte bilder du tar, sykt!;D Virker som en super tur!

Skriv en ny kommentar

hits