6 timer hos dyrlegen i går..

Og jammen hadde vi det ikke gøy der og! 6 timer for å få en shampo og en resept. Devin og Denali gjorde nok alle som satt på venterommet det VELDIG sjalu. Tror nok ikke det er hver dag de ser to hunder som er så velloppdragne og flinke og rolige. *humre* Denali satt på stolen sammen med Johanne.. Vel, da skulle i alle fall Devin OGSÅ sitte der. Denali fikk en ball av en dame, da skulle Devin også ha ball! Denali fikk vann, Devin skulle ha vann. Denali skulle hilse på en hund, Devin skulle hilse på en hund. Dere skjønner tegninga. Morsomt ble det i alle fall når Denali hadde drevet å poket hundene med labben sin, og Devin OGSÅ skulle begynne å poke med labben sin. Denali sin labb er en halv meter lang (ca.) og tynnere enn en blyant (ca.).. Devin sin er som en ball hadde blitt sydd på kroppen hans (ca.)
Når vi ENDELIG kom inn til dyrlegen, da var klokka 11.. på kvelden..Og jada, Denali ble med inn. Er ikke støttekontakt for ingenting. Devin opp på benken, ble heisa laaangt opp i lufta ifølge han selv. Denali hoppa elegant opp på bordet når det var ferdig heisa opp. Devin bare: WOOOOOW!!!  Så håppa Denali like elegant ned, og det MÅTTE jo Devin også prøve!! Men han fikk ikke lov. Basseter skal ikke hoppe ned fra bord som er en meter opp i lufta.

Og jeg må bare skryte litt. For selv om vi var der i 6 timer, så klikka det aldri for hverken Denali eller Devin. De lå for det meste å titta rundt seg. Lagde litt liv av og til, men da var det snakk om leking, noe de gjør sammen uansett hvor man er. De kan leke på trikken liksom..
og HAHAHA, mens vi satt der kom det en puddel ut med stooor krage på. Og ALLE hundene som satt i venterommet bare: WTF?!?! :O ALIEN!?!? og alarmen gikk og alle bjeffa. haha. Puddelen bare: hvaaa?!?!?!
Og Denali måtte boffe på en katt, før hun tok halen mellom beina å la seg under benken. Jeg har sagt det før, og sier det igjen, Denali er ingen husky! Hun har ikke noe drapsinnstikt, jaktinnstinkt eller NOE! Det er ikke der i det hele tatt!

OG! Jeg reddet et liv i går. Dette er jeg veldig stolt av altså.. For i noen timer hadde en flue plaga alle der inne. Den surra frem og tilbake og satte seg på folk, folk prøvde å smække den, men bomma hveeer gang. Så kommer jeg da, høhø, og bare SWOOOP! Tar flua i hånda, og slippern ut døra. Jeg fikk stående applaus! Okei, fikke kanskje ikke applaus, men altsååå, jeg redda den flua jeg! 

Og dere!! Hverken jeg eller Johanne hadde med oss kamera i går! Sett kryss i taket eller noe, for det skjer ALDRI!
Men bilder ble det likevel, har da mobil! :p

Vel ja, det var gårdagens happening. Vi koser oss her i Oslo :P

9 kommentarer

15.06.2011 kl.13:35

Høyrast kjekt ut! :D Kva slag rase var den hunden med dei lange øyrane ? :)

Clickerdog-alt om hund.

15.06.2011 kl.13:53

Jeg skjønner ikke hvordan dere klarte å være 6 timer hos vetten!?

Denali

15.06.2011 kl.14:01

Clickerdog: Kø. Første dagen åpen etter pinsa, så ALLE skulle dit samtidig.

15.06.2011 kl.14:58

Å, beklagar, eg leiste feil, eg trudde du hadde det gøyt :( Uff, flau no .. :p

Jojoo

15.06.2011 kl.15:21

Hadde det gøy vi :) Nå har vi ganske enkel humor i utgangspunktet, men etter 6 timer på et venterom ble den ENDA enklere. Å snakke gjennom Devin med trønderdialekt f.eks... Dødsmorsomt!

Fliiiinke hundene våre da, jeg er så stolt av dem :) Og haha det bildet av Devin på bordet! Der står han faktisk og vurderer om han skal hoppe eller ikke. Hadde Denali hoppet utfor et stup hadde han fulgt etter! Og han er en basset, anonym ;)

Clickerdog-alt om hund.

15.06.2011 kl.17:03

Ah, I see...tror både jeg og Tuva hadde løpt ned veggene om vi måtte vente i 6 timer! :P

Jojoo

15.06.2011 kl.18:08

Basseter er flokkdyr, Devin er fornøyd så lenge han får være der jeg er, så det er veldig greit :) En livsnyter som syntes alt er gøy! Denali derimot... Hun er utypisk haha.

D

15.06.2011 kl.19:12

hehe, vet det ikke har noe med innlegget å gjøre men spør allikevell jeg :

Hvilket macro objektiv har du ????

Hvor mye koster det ??

Er du fornøyd med det ? :)

Ville blitt utrolig glad hvist du svarte !

Denali

15.06.2011 kl.22:29

D: Har Sigma 105mm F2.8 EX DG Macro 1:1

Jeg kjøpte det brukt for 2700, og er fornøyd med det ja:)

Skriv en ny kommentar

hits