Just one of those days..

Det å sovne kl 8 om morran, og våkne igjen med et rykk i titiden er hardt.. Jeg skulle egentlig til psykolog kl 12, men ringte og spurte om vi kunne ta samtalen per telefon i stede. Han er fantastisk, psykologen min, og klokka 12 ringte han! :) Blir så mye lettere når jeg bor i Oslo, da er det bare en buss så er jeg der, nå må jeg ta både tog og buss.. Og det er et jævla slit og en stor grunn til at jeg ikke klarer å komme meg dit. Så ja, Oslo kommer til å gjøre det mye lettere!

Jeg har kanskje ikke sagt det, men vi flytter på fredag! Fått fin leilighet på Bislett som jeg skal dele med en venninne! Vi har stoooor balkong og huge kjøkken! Blir nok veldig bra! :)

Det er søvnen som tærer mest på meg. Jeg sover altfor lite, drømmer altfor mye.. Søvnen er ikke av noe god kvalitet for å si det sånn. Denali merker dette godt på meg og hun er også ganske urolig for tiden. Hun finner ikke helt roen uten at jeg er HELT rolig selv, og det er vanskelig når jeg er såpass urolig som jeg er nå. Men vi kommer oss nok gjennom det!
Det gode med flyttinga er at vi får nesten en hel mnd der bare jeg og Denali er i leiligheten helt alene, så vi får god tid på å finne oss til rette der uten å bli forstyrret! :) Skal sette inn alle kluter på hjemme alene treninga og så vi kommer oss fremover der!

Dessuten SKAL jeg begynne å trene, de tre dagene Therese tok meg med på elixia merka jeg at jeg hadde mye mer energi og fungerte mye bedre enn ellers. Jupp jupp! Og ellers er ikke været noe å skryte av da, så jeg gidder ikke ta med kameraet ut.. Men dere skal se det blir en del bilder når jeg får flytta! Ny inspo! 

 5 kommentarer

Vemund Eldegard ( - :

23.05.2011 kl.22:07

Nydelige bilder! :-)

HanneN

24.05.2011 kl.21:56

Fine Denali! :D Du er rå på å ta bilder altså! ;)

Grattis med leilighet! ;D Blir bra å få øvd på hjemmealenetreninga når dere er der alene også den første tida :)

Denali

24.05.2011 kl.22:44

HanneN: Taaakk! :D

Og ja, fy faen nå er jeg letta! Ferdig med det stresset! Nå er det bare selve flyttinga som står for tur! :D

Fanny

25.05.2011 kl.12:19

Knallfine bilder du tar!!!!! *misunnelig og imponert*

Er Denali søsteren til Tikaani og Sesi? (Har ikke helt oversikten...)

Masse lykke til med flytting og alenetrening :)

Denali

25.05.2011 kl.16:13

Fanny: Tusen takk! :D

Denali er nok søsteren ja! Fineste huskygjengen ;)

Og takk takk! Vå pakkes og vaskes det for harde livet her!

Skriv en ny kommentar

hits