KickBike-test og lek!

I går var vi i Oslo for å teste kickbiken til Klois.blogg.no Denali har jo ikke akkurat vært den fødte trekkhund så langt, men med litt hjelp fra BC'en Connie så trakk hun som bare det etter et par ganger. Sååå vi må nok spare til kickbike. Dette blir ikke noe vi kommer til å drive så mye på med, med tanke på framlabbene til Denali. Men litt trekk innimellom skader nok ikke, og Denali skulle jo fortsette å være hund, bare ikke hoppe ned fra stup osv. hehe.
Bikkjene fikk løpe løse og leke også! Koste seg skikkelig på gresset!
Denali og Beauty har jo blitt skikkelig bestisser og leker som bare det sammen! De har helt lik måte å leke på så det er gøy å se på dem, hehe. :)11 kommentarer

EurasierDennis

20.05.2011 kl.16:28

Kickbike er drømmen ! :D Ser dødskult ut ! Spesielt med en trekkvillig hund som Dennis ;D Håper Denali liker det mer og mer også! ^^ Nydelige hunder !

Denali

20.05.2011 kl.16:39

EurasierDennis: Var utrolig gøy! Også lett å ta med seg osv! :) Tror nok Denali syntes det var gøy, bare litt vanskelig å konsentrere seg med masse hunder på alle kanter, hehe.

Så er bare å spare penger nå!

EurasierDennis

20.05.2011 kl.16:48

Jaaaa :D Har sett på 2 modeller, den ene er mindre og lettere, mens den andre er stor og grønn :-D og selvfølgelig offroadhjul :D Kanskje hun får smaken på hvor gøy trekk er, hun er jo trossalt husky(a)

mm! Koster en del men er fader meg verdt det!

labradormolly

20.05.2011 kl.17:16

UUummm kanskje litt teit spørsmål men jeg bruker ord taket at det finnes ikke dumme spørsmål bare dumme svar? hhehe;)

Hva er forskjellen mellom kickbike og en vanlig sykkel og hvorfor er kickbike gøyere en en vanlig sykkel?:P

Denali

20.05.2011 kl.19:35

EurasierDennis: Ja, den jeg prøvde er en liten utgave av de.. Jeg vil jo helst ha en jeg kan bruke i skogen og sånt.. For det er jo der det er best å få kjørt! Både skygge for sol og det er som regel litt kjøligere der. Og det er bedre for hundepoter å løpe på skogsstier! :)

Jeg satser på å vinne i lotto eller noe, hehe. Om jeg gjør det kan du FÅ en av meg! :P

Denali

20.05.2011 kl.19:38

labradormolly: Hehehe, det jeg kommer på som jeg ser på som positivt med den er at den er enkel å ha med seg, veier mindre, mindre skummel å falle av.. ehm.. koster mindre.. og er ufattelig gøy! Man er nærmere bakken og får mer farstfølelse. Jeg har prøvd to huskyer foran sykkel, det er liksom bare sånn.. mjeeeeh.. Mens på kickbike og andre ting man faktisk STÅR på så får man mye mer fartsfølelse synes jeg da... Har kjørt en del med dyck vogn når jeg trente huskyer, og FY SØREN så morsomt det er! Når jeg gikk over til å trene huskyer med firhjuling synes jeg det var dødskjedelig.. for man trenger liksom ikke gjøre noe selv:P

labradormolly

20.05.2011 kl.23:55

Aahh oki gøy:D kansje jeg skulle prøvd det på dirttrack veiene her når vi flytter litt mer ut på landet og når molly er stor nok :D

AgilityHunden

21.05.2011 kl.00:04

Wow flotte bilder! og ikke minst hunder :D har en lite trekkevillig labrador hjemme så vanlig sykkel funker mer enn nok til å trekke henne med :P hun funker for det meste som et anker, men ut å jogge med henne, det skal jeg. haha!

- Brita

klois

21.05.2011 kl.00:13

Blei fantastiske bilder! Mulig eg stjele noen av dei iløpet av helgå ;)

Te info så har eg Free ride Kick-biken. Eg syns an e veldig kjekke og hendige. Akkurat passe størrelse!

Denali

21.05.2011 kl.00:25

AgilityHunden: Hehe takk takk! :D haha, lite trekkvillig labbis er hakket bedre enn en lite trekkvillig husky.. :p Jeg har også et anker, men det er skikkelig flaut til tider:P Men igjen, hvor ofte ser man en husky man faktisk må TREKKE med seg på tur?! :p

Denali

21.05.2011 kl.00:26

klois: Hehe, fantastiske og fantastiske.. de funker :P og stjel ivei:)

Jaa, den var ganske grei! *spare penger*

Skriv en ny kommentar

hits