Problemløsning!

Denali dreiv å kasta rundt på den ene leken sin, også har jeg noen flytteesker stående her. Plutselig klarte hun å kaste leken oppi eska. Dette ble til litt av en tenkeoppgave for Denali. Hun gikk rundt, sjekka alle kanter for å se om den lå der. Den var såpass høy denne eska at hun klarte ikke å stikke hodet nedi uten videre, og det var for mye ting oppi til at hun skulle klart å dytte den over enda. Men hun så leken gjennom hullet i eska og prøvde etterpå alle mulige måter for å få tak på den. Dytte på med nesa, dytte på med labben, alle vinkler og innfallsmåter hun kunne komme på. Til slutt kom hun å henta meg og knurra og gikk bort til eska og dytta på den med nesa, så på meg og knurra litt mer. Jeg åpnet eska mer slik at hun kunne stikke hodet nedi for å få fisket opp bamsen.

Synes hun er veldig flink til å prøve ting selv før hun kommer for å få hjelp! Dette er jo noe jeg har vært bevisst på helt siden hun var valp. Hun får utforske og teste ting på egen hånd. Går hun seg fast en plass, f.eks mellom bordet og sofaen så har jeg aldri "sluppet" henne ut. Hun har måttet klare ting selv, og på den måten har hun blitt litt av en problemløser! Hun er veldig selvstendig og smart og finner som regel en løsning på ting selv. Men av og til så blir ting litt for vanskelig for hundehoder, og da må man trå til! :)

Og forresten så virker det som Denali har blitt valp igjen etter behandlingen i dag! Hun har liksom en helt ny livsgnist og stråler skikkelig! :D Så tror nok det var en god behandling hun fikk! :)

4 kommentarer

aktivepoter

19.05.2011 kl.09:40

Hei! svarer deg også her angående loven om publisering av bilder. Kunne ikke sende meld etterom vi ikke er venner på blogsoft, men sendt forespørsel nå:)

Syntes det å si at jeg saumfarer blogger for å si noe negativt var litt drøy. Jeg følger tellus sin blogg fast, og har absolutt ikke lett etter noe negativt. Jeg stusset bare på dette med bildene når jeg så de, ettersom jeg for ikke lenge siden leste denne loven som du også refererte til. Jeg tolket den som at man ikke kan publisere bilder dersom de kan virke krenkende, og det kan disse bildene gjøre. Jeg hadde likt dårlig dersom noen hadde tatt et bilde av meg, og brukt meg som dårlig eksempel.

Men tolkninger er tolkninger, og det blir litt som meninger, man kan ikke alltid være enig. Men det jeg stusset mest på med kommentaren din var det du sa om å saumfare blogger for å si noe negativt! Denne kommentaren var ikke ment negativt, men som noe konstruktivt. Jeg sier så å si aldri noe negativt i kommentarene mine til andre, er jeg uenig, lar jeg som regel være å kommentere...

Og tilbake til bloggen din:) har vært her flere ganger også, og syntes du tar fantastiske bilder!

Denali

19.05.2011 kl.12:16

aktivepoter: Heii!

Det har vært litt missforståelser bare! hehe. Årne sæ! :) Var ikke deg det var retta mot :)

aktivepoter

19.05.2011 kl.13:40

forstod det tilslutt:) vi legger saken død;) ha en fin dag vidre:)

:)

19.05.2011 kl.23:29

Skal du/dere flytte ?:) :(

Skriv en ny kommentar

hits