Går å legger meg...

Med altfor mange tanker i hodet. Aller værst er tankene om Denali... Orker egentlig ikke skrive om det, men har oppdaget noe galt med frambeina hennes.. "carpal hyperekstension in dogs" Den som vil kan google det..  Mest sansynlig er det det hun har.. Framlabbene hennes bøyer seg i alle fall HELT feil vei når de belastes. Dette kommer i alle fall på helt feil tidspunkt, og jeg vet ikke helt hva faen jeg skal gjøre.. Det skal liksom ALDRI stoppe å komme dritt! ALDRI!  

7 kommentarer

god natt da

labradormolly

14.05.2011 kl.03:11

Ja jeg googlet det, så den sykdommen er sånn at potene å bli lengre på en måte. de går liksom ikke opp etter potesålen har stoppet men fotsetter noen cm. Det må jo opereres som kan bli veldig dyrt så håper du har forsikring:S Husker jeg så det på Bondi Vet på tv, med en golden retriever valp de opererte sånn skinne på bena dens og eieren måtte stramme disse vær dag eller noe så ble hunden frisk til slutt. han måtte låne penger fra familie da for han hadde akkurat overtatt han fra noen som ikke hadde vert så snille med han så ingen forsikring.

Du må bare gå til veterinæren din og få sjekket det så håper vi at det ikke er det da!

emmacockeren

14.05.2011 kl.12:12

Synes Labradormolly sa det så godt, eg. Håpar det ordnar seg.

Denali

14.05.2011 kl.22:27

labradormolly: Nå er det jo ikke 100% sikkert at hun har det.. Og jeg søkte litt rundt på nett og så på andre huskyer, og det ser ut som at flere har det. Det kan OGSÅ være i sammenheng med fjærning av ulvekloen.. Det tar visst bort noe støtte som skal være inni der.. Kan også skyldes at hun har vokst for fort.. ELLER overbelastning (noe som IKKE har skjedd, for der har jeg vært veldig forsiktig)

Skal ta henn med til vet nå til uka. Skal uansett ta vaksine så.. Og uansett så kommer jeg nok til å kjøpe noe form for støtte hun kan ha på når vi er på de lengste turene.. Noe ala back on track sine benbeskyttere http://www.skoies.no/back-on-track-benskydd-p-3661-c-528.aspx

labradormolly

15.05.2011 kl.03:22

Får håpe det ikke er det da! altså hun ser jo fin ut på bildene, og uansett om det skulle vært det så er det veeeeldig tidelig av stadiet, da den jeg så på tv var jo heeelt plattfot liksom for den hadde jo sikkert gått sånn siden den var født. Det er sikkert ikke noe forferdelig da vi eiere tenker ofte det værste har skjedd med hundene våres som oftest:P Håper Vet finner utav det og hadde kanskje vært en ide å kjøpe noen støtter å ha på henne på de lengste turene.

Tror ikke det er belasting da Denali må jo kunne tåle dagligbruk. Du driver jo ikke med noe trekk eller tung sport for bena, det skal jo være umulig da dere bare har drevet med spor,tur og lek som alle hunder burde kunne gjøre uten å bli syke! Hunder er jo ikke porselen så om det hadde vert belastning så må det jo være noe alvorlig galt i dagens avl på hunder. Lykke til hos vet uansett! :)

Denali

15.05.2011 kl.14:04

labradormolly: Her kan du se hvordan de ser ut når hun får litt belastning på dem https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/230251_10150584968975230_822795229_18730858_2023587_n.jpg

ser jo litt galt ut.. kan man si...

Men satser på at det ikke er noe helt for jævlig ille.. og kjøpe støtte til de lengste turene...

Og nei, hun har jo ikke blitt overtrent eller belasta for mye at all. Har vært veldig forsiktig!

labradormolly

15.05.2011 kl.14:56

Oj for å være ærlig så ser det ikke noe bra ut i det hele tatt, viste det til samboer han bare OJ! huff det så heller ikke noe serlig godt ut. Håper du ikke blir skremt nå! Jeg så for meg bare en svai i beina jeg, men detter er jo en knekk på en veldig rar plass også.

Jeg har aldrig vert borti husky så vet ikke hvor mye forskjell de har fra labrador ben, men syns dette så unormalt ut da jeg sammenlignet med Mollys ben. Dakar Denali og deg det er ikke noe gøy at sånn skjer. Du må oppdatere når du får svar fra vet. kanskje du kan spørre på canis om noen har vært borti dette i mellomtiden?

Skriv en ny kommentar

hits