Dagens utbrudd: huh?! O_o

Av og til forstår jeg ingenting, men det er vel ikke meninga man skal forstå alt heller. Må bare akseptere det, men jeg er forvirra da..DET skal jeg innrømme!

Jeg har sendt 10 mailer til folk med leiligheter/hybler, det er TO som har svart meg, og skreiv bare at det er visning i dag. Jeg kan ikke komme på visning i dag... åååh!! *rive seg i håret*
Og den leiligheten jeg trodde jeg kanskje kunne fått, der har jeg ikke hørt noe mer! Vitsen med å sende MEG mail og leilighet også bare ikke gidde å svare mer når jeg svarer? wtf?

I går begynte jeg å lese i "slipp kontrollen løs" og det står uuutrolig mye bra der! Alt fra stressdempende aktiviterer som massasje osv til innlæring av diverse øvelser. Vi har såvidt begynt å prøve oss på en greie som jeg tenkte jeg skulle skrive mer om når jeg får litt mer kontroll over hva det er vi driver på med! For akkurat nå er vi bare i utprøvningsfasen, og jeg vet egentlig ikke helt hva det er jeg driver på med :P

OG Denali er og blir den rareste hunden jeg har vært borti.. Jeg forstår ikke hva det er hun driver på med halve tiden, men underholdning DET har jeg! Nå har hun gått inn på soverommet, lagt seg i buret OG lukket døra.. helt av seg selv:P

Hun ekke noe glad i gobiter som belønning lengre, hun jobber ikke like hardt for dem.. De er greie, men leker er MYYYYE bedre! Da flyver hun når hun går slalom mellom beina mine, dekker dødskjapt (dødskjapt, tog du an?:P ) og er generelt mye mer PÅ enn med godbiter. Noe som i grunn er ganske greit, MEN gjør at jeg må fly rundt med leker hele tiden på tur:p Noe som ikke alltid er like enkelt!
Vi fikk pakke i posten her om dagen der vi fikk en Kong som kan flyte i vannet og har en snor og en and. Anda er ELSK, hun blir helt fra seg når hun hører den lager lyd (ja for den gjør det når man klemmer på den serru! qvææækk sier den da!) Men det er fortsatt ingenting som slår tennisballen da! hehe.


4 kommentarer

..

13.05.2011 kl.23:12

Nydelige bilder!, hvordan får du dem så klare når hunden er i farta?? :)

Denali

13.05.2011 kl.23:15

..: Takk takk! Rask lukkertid og godt med lys! :)

labradormolly

14.05.2011 kl.02:48

åh så irriterende da! dere har vell ikke så lenge igjen på dere, til å finne sted å bo?? hva gjør dere om dere ikke finner noe da??

Vi hadde den anda i large før, men Molly reiv av hode og tok all bomullen ut så den døde :P

Kane og Dooley

14.05.2011 kl.09:13

Huff... Håper du får ei lielighet snart!:)

Fine bilder ble det også:)

Skriv en ny kommentar

hits