DET ER SOMMER NÅ!

I dag har det vært så varmt at jeg trodde faktisk at jeg skulle besvime når jeg satt på bussen inn til Oslo! Ikke sjakktrekk med bukse og genser i dag! Genseren forsvant ganske fort, men buksa fikk jeg ikke gjort så mye med. Neste gang skal jeg ikke undervurdere været og faktisk ta på shorts! Det er SOMMER nå!
Denali ble dynka i vann med jevne mellomrom og koste seg i 15 veldig slappe minutter i frognerparken før vi gikk videre for å treffe julenissen! Yupp! Julenissen! :D Mer om det kommer senere, han hadde nemlig glemt en del av gavene så det kommer på tirsdag! Æ GLÆR MÆ! :D

Og den dagen det faktisk er viktig for meg at jeg kommer meg inn til Oslo til avtalt tidspunkt så er det faen ingen tog som går, men buss i stede. Men buss var chill, for vi hadde hele baksetet for oss selv og Denali koste seg med å se ut vinduet!

Trikk i Oslo er forresten ingen spøk! Denali hadde lagt seg ned, godt unna folk så hun lå ikke i veien og det var goooood plass å gå forbi henne. Likevel kommer det en gubba og KJEFTER på meg fordi Denali ligger på gulvet og jeg måtte fjærne henne så han kan gå forbi?!??! WTF?! Jeg rista bare på hodet og fikk flytta Denali sånn at han kunne gå der. Må ha vært en hundehater!
Denali ble tråkka på halen og når vi var inne på Oslo S, og IGJEN så lå hun LANGT unna folk så hvordan i huleste et menneske klarer å tråkke på halen hennes når det er 10 meter med åpen plass rundt skjønner jeg ikke. Denali skvatt for hun hadde jo nesten sovnet på gulvet, og HYLTE så hun dama som tråkka på henne ble dritflau! Til pass for henne! Halen og Denali har det bra og hun dama som tråkka på henne sa unnskyld til Denali så no hard feelings fra Denali sin side i alle fall! :p

Vel tilbake i Asker så tok vi den lille omveien nedom elva så Denali kunne få kjøle seg ned. Og hun satte virkelig pris på det!


Fant jo seff noen maur igjen da:P De er noen farlige jævliger! De kamikaze hopper fra stammen for å prøve å ta meg!

 

11 kommentarer

Maria

08.05.2011 kl.18:37

Du er utrolig dyktig :)

EurasierDennis

08.05.2011 kl.19:41

Har lest at du gjerne vil flytte til Oslo, skjønner egentlig ikke hvorfor :p Jeg hater å ta buss med Dennis og holder meg LANGT unna sentrum. Det er så mye rart som rører seg der nede og på bussene, husker når vi var ved Brugata når han var valp, og det var unger som trampa mot han, nei uff :p De hendelsene du nettopp beskrev, bare bekrefter at vi ikke skal ned dit :p

Skulle gjerne bodd i Asker hehe ! :D

Denali

08.05.2011 kl.20:01

EurasierDennis: Men folk er like sure her i Asker! Her blir jeg sett stygt på bare jeg beveger meg utendørs med Denali! Dessuten er Asker et høl:p

Det bruker jo som regel å gå greit da, i Oslo liksom:P menneh... ja... Men ikke snakk om at jeg skal ta kollektiven i rushen! wææh!

HanneN

08.05.2011 kl.22:49

Maur er kule! :D

Gruer meg litt til jeg skal flytte til Oslo jeg også.. :O Satser på at vi får en leilighet som ligger rett ved Østmarka, og da mener jeg RETT ved. Gå ut døra og rett inn i skauen! :D Den skal vi se på imorra! Gleder meg! Kunne aldri bodd midt i sentrum.. huff! Mye rart der........

EurasierDennis

08.05.2011 kl.23:36

Uffda.... Hvorfor det, hundehatere :o ? Kanskje bare jeg som ikke er noe urban person og liker meg ikke så godt i byen hehe :p Nei for all del ! :o Det har jeg, helt grusomt !!

Denali

08.05.2011 kl.23:53

HanneN: Jeg finner INGEN leiligheter jeg! *buuuh*

Kommer til å måtte bo i telt.. DET kan jo bli kult?! :D

Denali

08.05.2011 kl.23:54

EurasierDennis: Asker er full av pripne mennesker! Bikkjer er skitne og ikke noe man skal gå rundt med. Skal man ha hund her må man ha en fuglehund som står ute i innhegning hele dagen, og som får rypa på bordet! Ellers er hund fyfy ;) haha.

HanneN

09.05.2011 kl.13:12

Legg ut annonse på finn! ;) Dritdyrt, men verdt det... :P Vi gjorde det og får inn maange hendvendelser! :) Hvor det er tillatt med hund. Skikkelig kjekt, å skikkelig kjipt å ikke finne et sted å bo..

Denali

09.05.2011 kl.14:13

HanneN: Har tenkt på det.. Men har vært usikker på om det er verdt det. Men om du kan gå god for det så!

HanneN

10.05.2011 kl.00:08

Hehe.. Ja vi vurderte sterkt på om det var verdt det eller ikke.. det er 500,- kr tross alt! Det kunne man brukt på langt nyttigere ting liksom.. Vi trodde ikke vi skulle få så mange hendvendelser som vi fikk, så det lønner seg altså! :D Ble overrasket over hvor mange som leste de annonsene =)

EurasierDennis

11.05.2011 kl.16:41

Nei fyyyysj! Fikk ikke det inntrykket da jeg jobba på Asker dyreklinikk hehe !! Kanskje ikke så rart :p

Skriv en ny kommentar

hits