Sportrening

I dag har vi vært på sportrening med Therese og Tellus. Det ble litt stress i morrest, så fikk ikke gått skikkelig tur med Denali, så hun ble kasta ut i spor, noe som forplanta seg skikkelig i sporet. Hun var konsentrert, men såpass gira at hun trodde hun så ting overalt, hehe.
Første sporet vi gikk var vel det hun brukte nesa mest på. Hun gikk riktig helt fram til en vending, der hun vendte litt for mye men fortsatt rett på Therese da. Så hun fant henne jo, men det var på overvær. Selv om sporet hadde lugget en stund. Samme med spor nummer to, det lå nok litt lengre enn det første. Hun gjorde mye riktig helt til vi kom til en vending. Da hørte hun noen lyder og skulle den veien. Jeg stoppet og ventet for jeg visste det var feil. Hun sirkla litt rundt før hun fant sporet igjen og fant Therese. Hun trenger nok å gå noen spor til og lære seg å bruke nesa litt mer flittig og ikke "jukse" med å gå på overvær. OG ha bedre tid FØR sportreninga begynner! :p

Tok noen bilder og har filma sporet til Denali.


Godbiter, vann og leker er med!


Godbitene ligger å venter på Tellus!


Han stakk hele trynet sitt nedi godbitbaggen og forsynte seg ganske kraftig:p


To fornøyde sporere!


Tellus fant ut at han skulle lage sitt eget spor! :p
"skal jeg fååå den hansken mamma?!"


To på tur!

Therese tok noen bilder av meg og SporNali :)
slalomNali

2 kommentarer

Tellus

05.05.2011 kl.20:22

flinke hunder da gitt! og,hahaha, jeg leeer av Tellus som "lagde sitt eget spor"!

*C*P*J*C*

05.05.2011 kl.23:17

det er gøy med spor :D den wp selen er forresten ikke min. men jeg skal kjøpe en på hardcoreharness.se der skreddersyr de dem :)

Skriv en ny kommentar

hits