Trening - putte inn i vaskemaskina

Såååå, vi har fått blod på tann og synes det er gøy å trene nå! Og Denali er jo heeelt med og overlykkelig når vi trener, så det er en fryd å trene med henne!

Nå har hun da, på en forbanna økt (jeg er AMAZED) lært å legge klær inn i vaskemaskina også ta de ut igjen. Jeg høres veldig overglad og ivrig ut på videoen, men det er fordi jeg faktisk ER det fordi jeg ble så sjokkert over hvor flink hun er! :D
Starta med å lære henne å stikke hodet inn i vaskemaskina. I begynnelsen så dreiv hun å knurra når hun stakk hodet inni der haha. Men ja, la også kommando på det. Sååå trente vi litt på hold og jeg forventa at hun skulle holde lenge og IKKE slippe før jeg sa slipp.
Også.. vips... It's done! Det tok 5 min, og jeg er sjokkert! Men fy søren så flink og smart hun er! Hun tar jo ting lynraskt!!

Så ja, i videoen så er det først at hun stikker bare hodet inn, så at hun holder også at hun faktisk putter ting inn! og ut! hehe.

 

 

6 kommentarer

✿ Sheltiedagboka ✿

04.05.2011 kl.20:25

Hahaha Syyykt bra! =D Daua av latter: "Du er SERIØST dyktig!" Haha.. Ja, igjen, hva skal jeg si, imponert!! Den bikkja der er jo en service-hund! Du kan bli blind og lam og dævhørt og alt du nå, du trenger jo bare HjelpeNali... ;)

Denali

04.05.2011 kl.20:29

Sheltiedagboka : HAHA, jeg blir jo jævlig overraska, da kommer ukontrollerte ord ut av kjeften min :p

hehe jaaa! Har vurdert å gå sånn kurs faktisk..Fant engang et kurs som går i Oslo, der man betaler så så mye, og om man fullfører og jobber frivillig en stund så får man pengene tilbake. Da var det alt fra psykisk syke til gamle mennesker og handikappede. Så sykt kult ut, og det var både for hund og eier. Men nå har jeg jo seff mista den siden da, så må lete litt! :p haha.

klois

05.05.2011 kl.00:10

E det NODAT du tenke på elle? Men det e terapihundar, ikkje servicehundar.

Btw, flinke vovven :D

Denali

05.05.2011 kl.00:17

klois: hmm, kommer ikke inn på siden deres nå, men godt mulig det er det ja! Servicehund/terapihund, same same! :p Men ja, har lest litt på det og syntes det så veldig spennende ut.

og hehe, ja. hun er ganske flink! :)

✿ Sheltiedagboka ✿

05.05.2011 kl.15:18

Er det ikke to forskjellige ting? Trodde terapihunder var sånne snille søte klappe-på-deg-så-blir-jeg-frisk-hunder, mens servicehunder er sånne som hjelper funksjonshemmede og slikt med hverdagen..?

ingrid

05.05.2011 kl.16:27

Hahaha, du er så morsom når du snakker til Nali :D søtaa! haha :D og kjempeflink er hun, jammen kan hun mye! tror snart hun har gått forbi meg når det gjelder å kunne huslige ting! :p

Skriv en ny kommentar

hits