Min hund = lykkelig

Jeg tror Denali er ganske fornøyd med tilværelsen sin for tiden. Det kommer så godt frem på bildene! Hun er nysgjerrig, oppmerksom, eventyrlysten, utforskende og GLAD! Det er så deilig å se på henne når hun får helt raptus i skogen og fyker rundt i høy hastighet, tar brå svinger rundt trær, under greiner, finter seg selv og kaster kongler og kvist laaangt opp i lufta. Jeg blir så glad av å se på henne. Vi var ute i to timer og koste oss i skogen, jeg tok bilder og hun var op oppdagelesesferd. Liiiiker å være ute for tiden, varmt og sol og bare nam! Og bare det å tusle rundt sammen med verdens beste Denali er bedre enn alt annet i hele verden<3 Hun går med nesa godt planta nedi bakken, jeg går med nesa limt fast til kameraet. What a team! 

 4 kommentarer

Piwa - Hunder & Rotter ♥

25.04.2011 kl.18:35

Herlige bilder, som alltid! Spesielt hvor hun er på venstre side av bildet og kommer løpende, og når hun står på treet og står under og knipset! Herlig herlig!

Shakita er akkurat som henne å, får helt raptus i skogen, trolgi morsomt å se på! HVertfall når hu og Elvis skal dele på en pinne og komme løpende til oss.. Men desverre er vi veedlgi skeptisko g fosiktig når det gjedler å slippe Shakita, da hun har bomull i ørene for tiden og nekter plent å høre på oss ._.Heldigvis har vi Elvis, som hun pleier ådilte etter, for han kommer på innkalling, haha!

EurasierDennis

25.04.2011 kl.23:14

Dere bryter båndtvangen :D:D Så herlig ut !

Denali

25.04.2011 kl.23:21

EurasierDennis: haha, du må ikke si det til noen da:o Er gaaanske herlig skal jeg si deg! :D

:)

26.04.2011 kl.22:50

Når er det du pleier å gå tur ?:)) Utrolig fine bilder <3

Skriv en ny kommentar

hits