Inside the box, outside the lines

Det er rart hvor lite det er som skal til for å snu om på ting. Fra glad, til trist, til glad og til trist igjen..
Først er man stuck inni en boks, så driver man å humper rundt utenfor linjene.. Men så blir man brutalt kastet inn i boksen igjen.. Og før man vet ordet av det så seiler boksen langt ute på sjøen og man er langt ifra land. Frustrasjonen man føler da.. Den er ubeskrivelig!
Jeg har ikke engang lyst å sove.. Men når jeg først sovner så vil jeg sove så lenge jeg bare kan. Sove vekk dagen, uken, måneden, året. Bare en liten pause? Pause fra pengemas, menneskemas, bekymringer og tanker... Følelsene forsvinner også når man sover, og det er ganske deilig. Noen timers avslappning før det hele starter på nytt!Nei, noen ganger skulle jeg ønske jeg bare kunne fly vekk fra alt. Ta en lang god ferie fra alt som heter stress, mas og bekymringer. Vil bare leve litt! Føle på de gode følelsene. Føle seg litt verdsatt...
Men man må gjøre det beste utav det, ta det man kan få av gode følelser og prøve å overse de dårlig. Bare synd det ikke funker i praksis. Nå skal jeg bare gå å legge meg tror jeg, så jeg blir ferdig med denne dagen. Ny dag i morgen. Ut å ta bilder! For når jeg tar bilder så tenker jeg ikke på annet enn bildene, jeg ser det jeg ser gjennom kameraet, tankene forsvinner og jeg har det helt greit for en stund!

Egentlig hadde det vært helt awesome å være en fugl og bare kunne drite på menneskene!

2 kommentarer

freelikeme

25.04.2011 kl.00:32

digger bloggen din,er innpå flere ganger daglig!

Piwa - Hunder & Rotter ♥

25.04.2011 kl.12:19

Så la oss bli en fugl, og drite på menneske! Ja, det hadde vært awesome..

Uff nei, føler med deg, veldig også.. Men bra du alltids har foto som hobby, kjenner meg også veldig igjen der! Man går liksom inn i en annen verden når man tar bilder.. Deilig, å ikke tenke på noe annet da..

Skriv en ny kommentar

hits