Den utrolige reisen (langs "elva")

Denali er alltid på eventyr, og denne dagen var intet unntak! Hun hadde funnet en stor elv som hun bestemte seg for å utforske. Først ville hun ta seg en liten drikkepause fordi hun hadde jo tross alt gått veldig langt for å komme til denne kjempeelva!Mens hun sto der å drakk fikk hun plutselig øye på noe rart som hadde skylt i land litt lengre ned i kjempeelva.. Hun ble veldig nysgjerrig på hva dette kunne være, så hun gikk nærmere for å sjekke ut hva dette var..Hun studerte dingsen nøye og rulla og dytta til den med nesen og prøvde å få av all søla for å klare å se hva det egentlig var slags rar dings hun hadde funnet..Og hva var det? JO! En kjempefin tennisball! Hun tok den lykkelig i munnen for å hoppe over på den andre siden av kjempeelva.. Og for å klare det måtte hun ta kjempegod fart og trosse politisperringer og det som var, men hun klarte det! Hun blir jo ikke kalt superhund uten grunn!På den andre siden av kjempeelva så satte hun i gang med å drepe tennisballen. Kasta den hit og dit og gjorde sitt beste for å vise at hun er MYE sterkere enn en teit tennisball!Midt i leken kom hun på at NÅ var hun tørst igjen..så hun sa klart ifra til tennisballen at den måtte ligge helt stille på gresset på samme plass til hun kom tilbake fra drikkepausen.. For hun ville ikke at den skulle stikke av!Hun stilte seg opp for å drikke, men la plutselig merke til at det dirret i bakken, og hun hørte noen rare lyder hun aldri hadde hørt før.. Det virket som de kom fra et rør som kjempeelva kom ut av... Hun gikk nærmere for å undersøke..-Hallooo, er det noen der inne? ropte Denali inn i røret.. Og jammen meg kom det ikke noe rart svømmende ut av røret..Denne karen kom som en krokodille ut av røret og sa at den tennisballen tillhørte han og at han hadde lett etter den i hele dag, så det var bra at hun fant det! Men nå måtte han altså få den tilbake..Men før Denali fikk gjort noe med tennisballen og krokodillehunden fra røret så kom strenge-Therese gående og sa at NÅ måtte Denali komme fordi nå skulle vi dra! Og jeg tror faktisk ikke det er så mange som tør å si imot denne autoritære damen, så Denali hørte etter og tasset med hengende hode etter Therese.Og moralen i denne historien er jo såklart at Therese is WATCHING you!

8 kommentarer

Snoopy

12.04.2011 kl.13:17

Så søte hunder ;D

Tellus

12.04.2011 kl.14:40

haha! du måtte bruke butch-bildet,ja! haha! vi vet begge at denali eeeeesker tante-threse, så hengende huet var vel å ta litt hardt i. autoritær og for den saks skyld.haha.huff..jeg er sååå streeeng. det var vel r at vi lekte oss mot bilen. because we love eachother!

Denali

12.04.2011 kl.14:48

Tellus: Sannheten må frem! Det er tross alt du som er strenge tante-thrrrese som sa at leken nå var over og hun måtte inn i bilen! Fengsel!

Tellus

12.04.2011 kl.14:52

ja sant... jeg er litt fæl som setter ned foten når denali sin tunge er så lang som en... snabel?

Denali

12.04.2011 kl.14:56

Tellus: Denali sin tunge er alltid like lang som en snabel!

jiiji

12.04.2011 kl.15:19

kjempe søtt

✿ Sheltiedagboka ✿

13.04.2011 kl.00:27

Hahaha fantastisk historie, når kommer filmen?

Denali

13.04.2011 kl.00:40

Sheltiedagboka : Skal prøve å selge historien.. får se om noen er interesserte.. Kanskje en amerikans versjon med masse special effects og greier! det hadde vært fett!

Skriv en ny kommentar

hits