Vunnet hundemat for ett år!

Okei.. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke prøver meg på lotto eller noe, for jeg har jo tydeligvis sykt med flaks når det gjelder konkurranser and shit. Våkna i dag til en mail fra Appetitt om at jeg hadde vunnet ett års forbruk med hundefor!
Altsååå, jeg hadde glemt at jeg i det hele tatt hadde deltatt på den konkurransen, men jeg klager ikke!Vi får teste foret på Denali og se hvordan det går. Forer jo uansett 50/50 med vom og hundemat/eller annen rå mat og tørrfor, så tviiiler på at det gjør stor forskjell om jeg bytter over til Appetitt! OG det er gratis! GRATIS liksom!
Men vi tester og ser hva som skjer! Er jo delte meninger om dette foret, men så lenge det funker så burde det vel ikke være så ille. Dessuten blir det jo ikke det eneste hun kommer til å få. Men skal innrømme at dette gjør ganske godt for lommeboka mi!  :D Og Denali setter sikkert pris på det hun og, så masse mat hun bare vil!!Og når miss dyrelegeTrude kan gå god for det, så kan det jo ikke være sååååå ille ;)
Trude har jo så mange bra meninger, og gjør så mye riktig og er i alle fall ikke kjøpt og betalt av Appetitt, for det tror jeg ikke hun ville funnet på AT ALL!! tsk tsk...

6 kommentarer

Tellus

08.04.2011 kl.16:20

hehe,du vet liiiiike godt som meg at det som Trude sier er kjøpt og betalt og dessuten så liker vi ikke hun ANYWAY! haha! men gratis for er najs uansett, dessuten tror jeg ulven din tåler det meste!

Cavbla

08.04.2011 kl.16:37

Gratulerer :)

Ville tatt alt trude sier med en stor klype salt jeg hehe! Men, alle hunder reagerer forskjellig på ulike fortyper, så skader jo ikke å prøve :) Og siden de forer 50/50 med vom og hundemat tviler jeg på att det utgjør noen stor forskjell med dette foret =)

Denali

08.04.2011 kl.16:43

Tellus: duh, jeg tulla liksom :P Trodde du skjønte det daa! :p Ironi er en fin sykkel!

Ja assa det er ikke noe tvil om at hun tåler alt. Hun fungerer helt greit på dette skyttenforet nå f.eks. Har MYE finere pels nå enn hun hadde på RC.

Men ja, ulven min tåler alt! :p

Nå kan jeg jo skaffe meg flere hunder, for nå har jeg jo råa ;)

Denali

08.04.2011 kl.16:46

Cavbla: hehe, takk!

Det med Trude var en spøk, hehe. Ironien min kom nok ikke bra nok frem i innlegget:P Må gjøre om på det! Kanke la folk tro jeg stoler på Trude! :O

Men ja, det som funker på en hund funker ikke på en annen osv. Finnes jo hunder som reagerer veldig negativt på f.eks hills og, så tror egentlig det er veldig individuelt hva som er bra og ikke! Ville ikke kjøpt appetitt selv, men siden jeg nå får det gratis så kan jeg jo i det minste prøve!

✿ Sheltiedagboka ✿

09.04.2011 kl.00:07

Haha, kunne jo like gjerne vært Petter Northug da.

Prøvde appetitt på Champis en periode, men hun ble veldig fort lei.. :/ Også har jeg hørt at hunder promper masse av det! Hun gjorde heldigvis ikke det da, men når hun ikke var fan av foret, slapp hun også å få det. Bikkja til eksen elsket det derimot!

MEN GRATTIS! =D

Denali

09.04.2011 kl.01:16

Sheltiedagboka : denali promper stort sett hele tiden uansett, så merker vel ikke store endringene der:p men ja, får se hvor bra hun funker på det og ta det derfra!

Og takk! Neste gang du gratulerer meg er det fordi jeg har blitt lottomiljonær;)

Skriv en ny kommentar

hits