Tenke tenke tenke...

Jeg er sykt gira på å komme igang med noe fotorelatert nå.. Skole hadde vært fantastisk! Men det er det å sette seg ned å lage søknad, finne bilder å sende inn, finansiere det.. Ja, i det hele tatt. Skummelt, vanskelig og slitsomt. Men jeg VIL, så nå skal jeg sette meg ned å se gjennom bildene mine. Og det er blitt en deeeel bilder nå, så dette kommer til å ta tid.
Lurer litt på hvordan jeg skal få gjennomført det. For bare det å bo i Oslo koster sykt med penger. Også da i tillegg ha penger til skolen.. Det blir et vanskelig regnestykke gitt! Men jeg vil vil vil, så da SKAL jeg faktisk få det til. :)

Jeg gleder meg forresten veldig til å få flytta nå! Det er nå to mnd til jeg faktisk skal bo i Oslo. Jeg ser på leiligheter hveeer dag, men de er liksom ledige NÅ, og det funker jo ikke. Så om noen der ute vet om en plass jeg kan bo i Oslo fra 1.juni så ikke nøl med å hyle ut!

Denali gleder seg til å bli Oslohund tror jeg. Henge i parken, leke med andre hunder.. Bare kose seg! Også gleder vi oss veldig til sommern også! Bare tanken på å kunne gå ut uten jakke og dritt er helt fantastisk. La sommeren komme NÅ!

3 kommentarer

Anette

05.04.2011 kl.10:45

Go for it :D

✿ Sheltiedagboka ✿

05.04.2011 kl.13:15

Lykke til =D

Du er slem som legger ut edderkoppbilder. Jeg måtte slenge igjen skjermen på lappen når de kom opp. ÆSJ! Så jeg må derfor kommentere det her, ikke der, fordi jeg klarte ikke å ha innlegget oppe engang. Det var sikkert fine bilder, jeg vet ikke, klarte ikke å se på de. æsjæsjæsj. Jeg tror jeg må ta en times dusj nå for å få vekk alle edderkoppene. ugh ugh... blæææ jeg sitter nesten å rister når jeg tenker på det.

Send inn sånne edderkoppbilder til opptaksprøvene, hihi, skikkelig slemt mot sensorene.

Denali

05.04.2011 kl.16:35

Sheltiedagboka : Haha! Assa, jeg var ikke videre begeistret for det besøket jeg heller.. Men jeg MÅTTE jo prøve objektivet da:P Vet ikke hvor FINE bilder av edderkopper blir jeg men, haha. Jeg fikk IKKE sove med det første, lå å kjente den kravle overalt. Jeg fant den jo ikke igjen, så den lever nok enda somewhere!

Skriv en ny kommentar

hits