JA til sirkus - uten dyr!

Var på en stille og fredelig demonstrasjon i dag. Sto utenfor Cirkus Arnardo og viste oss fram litt!
Er fascinerende å se på folka som kommer for å gå på Sirkus. Det er to grupper, de som later som de gir faen og går med skylapper på RETT mot inngangen, og de som tydelig er ubekvemme og prøver hardt å unngå oss.
Det var en kar da, en skikkelig tøffing, som kom med tre unger og parkerte på den ene plassen som hadde stått urørt MIDT foran alle oss demonstrantene. Han gikk ut av bilen, ga oss et raskt blikk før han snudde seg til ungene og bare: Nå skal vi inn å se på dyra! Så gikk de mot inngangen, var noen som prøvde å gi en av ungene en flyer med info om dyr i sirkus, men han KLIKKA og bare: NEI!!! NEI!!! Og røska vekk hendene. Jeez, tøffing liksom..

Men men, det var kaldt, det snødde og vi fikk demonstrert! Flinke flinke! :) Denali imponerer meg stadig. Vi var der fra halv fem til halv syv. Hun venta, venta og venta. Tålmodig og rolig som alltid. Selv om det snødde som bare det og andre bikkjer gikk frem og tilbake foran og bak der vi sto. Seriøst så stolt av det dyret mitt at jeg vet ikke hva jeg skal si engang <3

 


DemonstrantNali!


HAHA! finn en feil på dette bildet!! jeg leeer og ler!

6 kommentarer

Clickerdog-alt om hund.

31.03.2011 kl.22:21

Haha, dritbra bilde det nederste XD

Bra dere viser dere frem og demonstrerer!

dooley

01.04.2011 kl.08:02

Jeg synes cirkus uten dyr er bra, det er like undeholdene det:) Jeg synes dyr skal få være fri og kun i fangenskap hvis det er det eneste som kan redde arten!

Fint at dere demonstrerte:) Dette med dyr på cirkus er kun for menneskers underholdning, det har ikke noe med å bevare raser å gjøre, det er helt tullete! Jeg kommer ALDRI til å ta med meg mine barn på sirkus med dyr!

hegesfotoblogg

01.04.2011 kl.09:46

Sirkus trenger ikke dyr, de klarer seg fint uten! Mye bedre å se akrobatikk!

Fotograf83

01.04.2011 kl.13:12

Dere har min støtte! Dyra skal være frie! Tror mange cirkusdyr har det vondt,det er ikke sånn de skal leve.. Flott at noen kjemper for dette:)

Ine og Jago ♥

03.04.2011 kl.20:11

Uff, enig der! Sirkus uten dyr er verdt å kjempe for. Sirkus trenger jo ikke å ha dyr for å få publikum, eller være bra! :(

Tonje

10.04.2011 kl.00:47

Jeg var med på den demoen der!:) Flotte bilder,sammen står vi sterke!:))

Skriv en ny kommentar

hits