KløvNali; henter og leverer pakker!

I dag har jeg og Denali vært på posten og hentet pakker. Ikke mindre enn tre pakker lå der og ventet på oss. To av pakkene var bøker, og den siste var en pakke fra mamma og pappa som inneholdt jakke og diverse småtteri. 
På posten møtte vi også en annen hund! Vi går tur hver dag, men møter ALDRI på hunder.. Men når vi går på posten så møter vi hund.. Hva skjer med DET?!
Det var en liten strihåret dachs som hadde fått lov å være med mammaen sin på posten. Denali har blitt veldig "whatever" på møter med andre hunder. Det har kommet helt plutselig, og jeg har egentlig ikke helt forstått hva som skjer. Men i dag merket jeg veldig godt at det egentlig er ett fett for henne om hun får hilse eller ikke. Men får hun hilse så er jo det supergøy! Og disse to fikk hilse da, såklart :) GIkk kjempebra, til tross for at dachsen var en tispe. Denali har jo vært litt småredd tispene, ikke noe agressivt, men tilbakeholden og redd. Men disse to fant tonen og var tydelig happysnappy begge to! :) 
Vi fikk pakkene våre, og gikk ut i gangen for å pakke om. Denali fikk bære to pakker med Brownie cookies og en pakke med havregryn i kløven sin. Hun var kjempestolt og tok oppgaven VELDIG seriøst! Gikk målrettet hjemover og overså alt på sin vei for hun hadde nemlig en jobb å gjøre! PostdameNali, leverer ALLTID! 

Bøkene vi fikk var:
Hundeliv i Norge - Bjarne H. Sverkeli
Dog dogs - Elliott Erwitt

Hundeliv i Norge gleder jeg meg til å lese! Den er et skråblikk på hundeEIERNE i norge. Tror den er veldig morsom. Uttdrag fra første side i boka: "Jeg har tatt på meg undringsbrillene og kikket på hudene og de som er i den andre enden av båndet. Hva gjør vi med hunden? Hva gjør hunden med oss? Hva gjør hundeeiere i møte med andre hundeeiere? Hvilket apparat er det som opprettholder og fornyer kulturen rundt hundeholdet? Hva skjer med familien når den berikes med en hund? Hvorfor er hundefolket så opptatt av raser? Hvilke ideologiske og moralske føringer ligger til grunn for hundeholdet? Disse spørsmålene er sentrale i boken." 

Den andre er en ren fotobok med BARE hundebilder i tatt av Elliott Erwitt. Inspirasjonen skal nå få lov å komme til meg! :D
 


KløvNali på tur hjem!


Du glor på a? 


Fotoboka! :D 


Omnomnom!

2 kommentarer

✿ Sheltiedagboka ✿

28.03.2011 kl.18:59

Fliinke postdameNali! Så morsomt at hun tar det så seriøst! =)

Denali

28.03.2011 kl.19:45

Sheltiedagboka : Hehe, japp! Vi må bare få kjøpt oss en skikkelig kløv nå. For denne er egentlig litt crap ;p

Men når sommern kommer skal hun nok få seg turer på fjellet med en skikkelig kløv på plass :D

Skriv en ny kommentar

hits