Merkelig adferd

Denali har en rar greie med en nabohund her. En 11 år gammel gordon setter. Han er ikke noe interessert i henne, og blir litt stiv når vi møter på dem på tur. Han logrer, og demper, men er VELDIG stiv, så jeg synes liksom ikke så veldig om at hun skal hilse for mye på han, for jeg er redd han skal klikke.
Men Denali har utviklet noe RART med han. Merket det for alvor i dag da vi var på tur hjem fra tur. 50-60 meter fra huset der han bor, begynte hun og pipe. Det er tett med trær og busker oppover, og man ser ikke huset hans fra der vi var. Hun pep og så seg rundt og ble veldig intens. Jeg skjønte INGENTING med det første og lurte på hva som var galt..
Da så jeg at gordon settern kom sammen med eieren rundt hjørnet på eiendommen og skulle på tur. Denali pep og pep på vei opp mot dem. Hun ville hilse, smiska en del, og brukte MYE lekestilling. Han vil ikke leke og blir stiv. Vi mennesker utveksler noen ord og går videre. Denali piper litt når vi går fra dem, men så fort de er ute av synet og vi er inne, er hun helt rolig igjen.

Det rare er at hun er sånn KUN med han. Eller, det blir feil, for hun piper på EIERNE hans og. Om bikkja ikke er ute, men bare eierne, så piper hun og er rar da og. Er nesten gråting. Skjønner seriøst ikke greia altså. De har aldri lekt eller vært løse sammen. Og de har kun hilsa såvidt en fire-fem ganger.

Det skal sies at han er 11 år, bruker pigghalsbånd (grøss) og har litt "strenge" eiere.
Therese sier at Tellus også har reagert på han. Men han utagerte og bjeffet på han og likte han tydeligvis ikke, av en eller annen rar grunn. Hun sier at hun aldri har sett Tellus sånn mot en annen hund før. Så vi lurer litt på om det kanskje er noe som sitter litt dypere enn at hun bare "liker" han.

Det er nå man skulle kunne snakke med dyra!

2 kommentarer

Frida/ Fridakj.blogg.no

15.11.2010 kl.16:46

Kjempe bra blogg :D

mammanniken

15.11.2010 kl.18:06

du får ta henne med til noen som kan da... ;o)

Skriv en ny kommentar

hits