Lydighetskonkurranse

Sitter å ser gjennom de nye reglene fra NKK. Som du forøvrig finner HER.

Jeg vurderer jo å prøve meg litt på lydighet med Denali. Hun viser stort potensiale. Men huff, når jeg leser alle disse greiene, så får jeg litt angst. Nå er Denali inni en periode der hun egentlig ikke gidder en dritt, og i alle fall ikke lære noe nytt. Det går, men det tar mye lengre tid enn før. Da blir jeg utålmodig, også funker det jo ikke uansett.
Får terpe masse på det vi kan, og finjustere de tingene, så de sitter 100% som de skal, smøre meg selv med tålmodighet og tenke at etter hvert, når hodet hennes er mer på plass så kommer nok supernali tilbake!

Nå derimot, ligger Denali på sofaen og fiser og minner ikke mye om en superhund. Spøkelsene i leiligheta driver å kødder med termostaten på badet så den står å dirrer av og på. Kos kos. Jeg får nok IKKE sove i natt.

Fis og spøkelser er ikke kult.

4 kommentarer

mammanniken

06.11.2010 kl.01:07

Hun er jo veldig ung! Konkurranser haster IKKE! :D en dag, når hun er moden og klar for det.... DA! Og det er ikke så pes! Man blir jo kommandert rundt :D slipper å huske bane og sånn :)

Yey! Konkurranse er mojjooooooo! syns JEG da... frank var ikke enig, så vi ga oss etter klasse2 debuten i vikingskipet.............. :(

Denali

06.11.2010 kl.01:16

mammanniken: Nei jeg vet. Men får litt angst fordiom.. for vet jo hva vi må øve på. Mye pirkarbeid. Utgangstillinga er ikke 100%, hun sitter jo vedsiden av meg, men ikke oppi meg.. Og fri vet fot er også bra, så lenge hun VET jeg har godbit:p haha! Men ja. øve øve øve.

hehe, du får starte igjen :D Du får kjøpe deg en liten bebis igjen også kan vi bli bittre fiender ;)

Hundebloggen

06.11.2010 kl.10:36

Start når du føler att både du og hunden er klare for det :) og hva er det værste som kan skje? :) Det er jo bare for morroskyld

Bry deg!

08.11.2010 kl.18:02

Sv: Du er øyestenen min uansett hvem jeg koser med. :D
Beste hunden jeg kjenner!

Skriv en ny kommentar

hits