åslåw yåv!

Var en snartur i oslo i går. Denali var såklart med.Tog er fortsatt null stress! Og Oslolivet ser ikke ut til å plage henne noe. TIl helga blir det langhelg i oslo. Da skal jeg på konsert, og Denali skal ha barnevakt. Vi skal også se på håndballkamp, og vi skal kanskje på tur! Blir en bra helg i think :)


8 kommentarer

Jojoo

05.11.2010 kl.19:00

Vært på løkka eller?

Denali

05.11.2010 kl.19:18

Jojoo: øhm.. jegvetikke? :P Jeg har ikke snøring på opp og ned i oslo. Vi gikk til høyre når vi kom ut fra oslo s. Det er alt jeg vet! :p

Jojoo

08.11.2010 kl.23:55

Haha det er såpass ja! Jeg tror den vinduskarmen Denali sitter i er i gaten min skjønner du ;)

Jeg så forresten ikke at du hadde sendt mld før i dag, vet ikke hva som er skjedd. Meldingen stod som "lest", men jeg har ikke lest den!

Jeg hadde uansett ikke hatt tid til å møte dere, stresser ræven av meg med å bli ferdig med to oppgaver nå. De bildene jeg skulle ta natt til søndag gikk ikke så jeg var hjemme kl 6 på morgenen med tomt minnekort, iskalde bein og en sur mine i trynet. Må få gjort det i helgen så kommer, hvis ikke stryker jeg :/ Men etter DET er vi klar for tur! :)

Denali

09.11.2010 kl.00:12

Jojoo: Det er visst tatt i thorvald meyers gate:P så vet du det! Er det gata di det da?

Kanke stole på facebook! Og jeg som trodde du plutselig hadde blitt driiiitoverlegen :P

Det går bra, var mye stress for min del også. Fram og tibake rundt i hele oslo. Denali har i det minste fått god miljøtrening i helga! Hilst på alt fra homser til gamle tanter som skulle dra henne i kinnet. Makan. Denali bare HJÆLP?!

aah, ser den! Var kaldt i oslo i helga! Hvorfor ble det ikke noen bilder på minnekortet?

Er bare å gi en lyd det, vi er klar for tur når som helst! :)

Jojoo

09.11.2010 kl.01:53

Det er gaten min ja :) Jeg tror det ble lok da jeg skulle prøve å være på facebook fra mobilen haha. Det er ikke min greie tydeligvis. Klarte ikke trykke på noe på den jævla touch skjermen og plutselig hadde jeg visst trykket på alt for mye :p

Miljøtrening er bra for henne da :) Mye rare fok her i Oslo hehe, skjønner at hun var skeptisk ;)

Det er drittkaldt her nå ja, jeg tok med meg termodressen på tur for første gang i dag. Til og med Devin gav meg wtf-blikket. Haha han skvatt da jeg kom ut fra badet iført den faktisk!

Vi var ute og prøvde å ta bilder natt til søndag, men det funket ikke der og da.. Var for mye folk så vi dro bare hjem igjen. Bah... Hååååper jeg får gjort det til helgen! Så blir det tur etterpå :) Merker jeg trenger en skikkelig kogstur nå, hvertfall før snøen kommer. Er ikke så lett for pølsa med de korte beina å ta seg frem i upløyde løyper hehe

Denali

09.11.2010 kl.02:19

Jojoo: kuuult! Men da går jeg jo der hver gang jeg skal på besøk til venninna mi! da må du hyle om du ser oss. Sikkert ikke så vanskelig å spotte oss heller, Denali går rundt og er søt og jeg går rundt å er forvirra.

Haha, når jeg tenker meg om, så har det samme skjedd meg. Meldinger jeg ALDRI har lest har vært "lest" pga den jævla iphonen.

HAHA måtte du på BADET for å ta på termodressen? Det er jo ca. dem mest ULOGISKE plassen å ha den, og å ta den på seg. Forstår han skvatt da liksom.

Vi skal på kurs i morra og det er meldt 7minus og VIND. jey... tror jeg finner fram termodressen jeg og!

Ah, hva er ideen da? Ja får håpe det går til helgen, vi er klare for tur vi og! Tror ikke snøen hindrer Denali så mye men, hehe.

Jojoo

09.11.2010 kl.02:43

Haha ja jeg frøs sånn på vei hjem fra skolen at jeg gikk rett inn på badet og skiftet. Jeg et ikke hvorfor det ble badet, men det ble nå bare sånn. Devin skjønte jo seff ingenting siden jeg gikk inn som Johanne og ut som en bonde. Jeg var ikke SÅ fornøyd med den faktisk, hadde håpet den skulle være varmere, men det funker vel med noen lag med fleece under..

Åh fy faen, minusgrader-vinden, det er det værste! Da hadde jeg tatt termodressen ja! Litt kjipt å ta den i bruk allerede nå, for da må man liksom kle på seg ENDA mer når det blir kaldere. Jeg kommer til å ende opp med jakke utenpå termodressen sikkert haha. Eller legge inn mobilen varmekabler eller noe.

Jeg skal speide etter dere forresten, så får dere gjøre det samme :)

Denali

09.11.2010 kl.03:09

Jojoo: Du får stappe på deg litt ullundertøy vettu, det funker! Ellers er jeg også ekspert i påkledning i kaldt vær, har ikke kjørt hund uten å lære å kle på meg! Har også et par gigasvære månesko som tåler 50 minus det bare er å låne, samt et par votter med oppvarmingsgreier som går på batteri. De funker faktisk også, tro det eller ei!

Synes det er litt urovekkende at de nå spår en vinter som skal være kaldere enn sist vinter. Synes liksom 40 minus var nok jeg. Dessuten er jeg så fattig at jeg sparer strøm, så når jeg står opp her om morran NÅ så er det 14 grader her.. Altså.. tenk når det faktisk blir kaldt da.. det GÅR jo ikke.

Skriv en ny kommentar

hits